Caută
Close this search box.

Vodafone răspunde acuzelor lui Dragnea: e de vină STS sau CNAIR!

vodafone

Problemele tehnice reclamate la începutul acestei săptămâni de Liviu Dragnea se datorează STS sau CNAIR, susţine Vodafone. Preşedintele Camerei Deputaţilor şi PSD a reclamat probleme la plata taxei de pod de la Feteşti prin SMS. Aceasta are loc prin intermediul Vodafone România.

Dar compania susţine că problemele au fost generate fie de sistemele Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS), fie de cele ale Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). La volan, Liviu Dragnea dictează mesaje, iar Irina Tănase, iubita sa, le transmite de pe telefonul liderului PSD

Vodafone: Sistemele noastre au funcţionat în parametri normali

“Investigaţiile tehnice efectuate de Vodafone România privind imposibilitatea utilizatorilor săi de a plăti prin SMS tariful de trecere a podurilor de la Feteşti şi Cernavodă în data de 1 mai 2018, între orele 19.00 şi 20.38, au arătat că sistemele Vodafone Romania au funcţionat permanent în parametri normali.

Imediat după semnalarea incidentului, Vodafone România a acordat tot suportul tehnic către CNAIR şi Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS), care operează platforma pentru efectuarea plăţilor, pentru remedierea disfuncţionalităţilor platformei”, conform daelor communicate de Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, cu aproape 10 miloane de clienţi.

Dragnea se plânsese pe Facebook cu nu a putut plăti taxa prin SMS

Vodafone a făcut aceste precizări după ce Liviu Dragnea, puternicul lider al PSD şi preşedintele Camerei Deputaţilor, s-a plâns pe contul său de Facebook că nu a putut plăti taxa de pod de la Feteşti prin SMS la întoarcerea din vacanţa petrecută la mare. Dragnea a susţinut că l-a sunat pe şeful CNAIR să îi reclame problema, care i-a relatat, ulterior, că problemele ar aparţine companiei.

Operatorul de telefonie mobilă susţine că va suporta din banii săi plata taxei de pod pentru toţi clienţii săi care au avut probleme – respectiv au încercat să plătească prin SMS dar acest lucru nu s-a întâmplat, în ciuda faptului că sistemele companiei au fost “deplin funcţionale”, scrie Ziarul Financiar.

Dragnea nu a fost în situaţia reclamată

Preşedintele PSD nu se află în această situaţie, în condiţiile în care a reuşit să achite taxa de trecere.

“Cu toate că sistemele Vodafone România au fost deplin funcţionale în data de 1 mai 2018, compania a decis să achite plata tarifului de trecere a podurilor de la Feteşti şi Cernavodă pentru clienţii pentru care peajul nu a fost emis, cu scopul de a-i proteja de eventuale sancţiuni generate în această situaţie de disfuncţionalităţi ce nu sunt imputabile Vodafone România.”

Pentru autoturisme cu un gabarit mai mic de 3,5 tone taxe de pod de la Feteşti este de 13 lei pe trecere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri