Caută
Close this search box.

Bombă cu ceas la Dinamo: ”Mascații ar trebui, la prima oră, să se ducă la această firmă!”

MagnaNews a mai scris despre haosul și dezastrul total care domnesc la FC Dinamo, sub comanda unui patron cu probleme penale Ionuț Negoiță. Iată însă că lucrurile au depășit orice limită a imaginației celei mai fanteziste. Pentru ca patronul Negoiță să poată vinde mai departe FC Dinamo – pentru că doar asta a urmărit de la început -, pe bani mult mai ”buni” decât aceia cu care a ”cumpărat”, ei bine, el trebuia să plătească celebra datorie de 2 milioane de euro către fostul proprietar, Nicolae Badea. Și cum Ionuț Negoiță nu a vrut (sau nu a avut nicioadată) să plătească acești bani, ei bine, așa cum MagnaNews a mai scris, a apărut o firmă mirobolantă care, în doar 4 zile de la înregistrare și având bifate toate codurile CAEN existente, a plătit ca prin farmec această datorie aproape istorică ! 

Conform excelentei anchete realizate de confrații de la Fanatik, este vorba de firma bucureșteană LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL, cu 200 de lei capital social, ce are bifate toate codurile CAEN posibile în România !

În toată această nebunie, unul dintre oamenii considerați de presa sportivă a fi puternic implicat în vânzarea clubului Dinamo, Adrian Ragnar Thiess, a declarat că este incredibil cum o firmă care a primit certificatul de înregistrare în urmă cu 4 zile, plăteşte aproape peste noapte 2 milioane de euro: “În mod normal, mascaţii ar trebui dimineata, la prima oră, să se ducă la această firmă! E ceva extrem de dubios, ca să nu spun putred, în toată această tranzacţie! În viaţa mea nu am auzit de aşa ceva! Avocaţii mi-au spus că această firmă este unică în lume, având ca obiect de activitate bifate toate codurile CAEN prevăzute la Registrul Comerţului! Sunt pur şi simplu şocat de toată povestea. 

Firma lui Georgian – nu pot să vă dezvălui alte date – crește cămile, are ca activitate de domeniu constructia de navete spațiale, cultivare de orez, pompe funebre, servicii cosmetice. Pe 3 mai primește certificatul de înregistrare din Bucuresti și imediat plătește datoria. Cum vi se par aceste lucruri?”, a adăugat Adrian Thiess, omul care a intermediat amicalul de lux Dinamo – FC Barcelona și care l-a adus în România pe Ronnie O’Sullivan, cel mai mare jucător de snooker din lumea

În plus, se pare că firma LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL, nu are nici măcar sediu propriu, ci a fost înregistrată la ONRC având ca sediu o locaţie din Şoseaua Dudeşti, printr-un contract de comodat – mai pe înţelesul tuturor chirie fără plata unei sume! – valabil 8 luni şi 2 zile, începând cu 18 aprilie 2018. O asemenea harababură și un astfel de dezastru numai sub ”înțeleapta conducere” a lui Ionuț Negoiță se putea produce, în contextul în care Dinamo a ajuns, pentru prima dată în mulți, foarte mulți ani, să lupte în zona retrogradării, departe de vârfurile Ligii I.

Numitul ”Georgian” este George Drăghia, un miliardar misterios de 29 de ani din județul Teleorman, patronul amintitei firme, omul care umblă cu avion personal și care e dispus să dea 2 milioane de euro, iată, în doar 4 sau 5 zile (hai să zicem 5) în numele lui Ionuț Negoiță.

Mai depaarte urmează, abia acum, povestea vânzării lui FC Dinamo – de vereme ce Negoiță a scăpat de sechestru și alte condiționări – către  un (foarte) controversta milionar în euro din Grecia, care vrea să ofere 9 milioane de euro (în loc de 2, cât s-a plătit pentru Negoiță). E vorba de Konstantinos Tsakiris, 47 de ani, moștenitorul unei afaceri de transporturi maritime, care a mai cumpărat o echipă de primă ligă, Panionios din Grecia, cu care nu a realizat absolut nimic, în afară de a toca multe milioane de euro. Dar despre această (altă) afacere dubioasă, altădată. (foto observator.tv)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri