Caută
Close this search box.

Manuela Hărăbor a fost numită conslier onorific al Vioricăi Dăncilă

manuela hărăbor

Manuela Hărăbor a fost desemnată consilier onorific al prim-ministrului, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă publicată miercuri în Monitorul Oficial, anunţă AgerpresCe fost ziarist a numit premierul Viorica Dăncilă în funcţia de consilier de stat

Printr-o altă decizie a premierului, Andrei Ignat a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Apărării Naţionale, şef al Departamentului pentru armamente în cadrul MApN.

Manuela Hărăbor este unul dintre copiii care a jucat în filmul „Veronica”

Manuela Hărăbor (n. 2 aprilie 1968, București) este o actriță română. A absolvit în 1991 Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București. A debutat la vârsta de 4 ani, în filmul Veronica (1972).

Manuela Hărăbor a devenit cunoscută în rolul Siminei, din filmul Pădureanca (1987). Ea s-a căsătorit de trei ori și are un copil. Presa a scris despre cazul Manuelei Hărăbor şi despre eforturile pe care le face ea cu copilul ei autist.

În februarie, Viorica Dăncilă s-a aflat în mijlocul unui scandal de posibilă discriminare. Premierul i-a catalogat drept autişti pe europarlamentarii „care dezinformează UE“ în privinţa modificărilor aduse Legilor Justiţiei, cum informa Adevărul. Din acest punct de vedere, cooptarea actriţei pare un gest destinat să repare imaginea publică a prim-ministrului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri