Caută
Close this search box.

Şefa TVR, audiată în „stil bolşevic”: Mă simt crucificată! Pătraru: Nici Coldea nu a reuşit asta!

Şefa TVR a fost chemată la comisia de cultură din Camera Deputaților, la propunerea celor din opoziție, pentru a da explicaţii despre înregistrările prezentate de Dragoş Pătraru, în care Doina Gradea îi insultă pe reporteri.

FOTO: .hotnews.ro

Gradea s-a prezentat la comisie, însă deputații PSD au tergiversat cu chestiuni procedurale începerea ședințeil, iar apoi au votat ca şefa TVR să își citească punctul de vedere și sa nu primească întrebări.

Deputații opoziției – PNL, USR și PMP au acuzat o atitudine „bolsevică” și au părăsit ședința. Gradea a declarat că se simte „crucificată” și că realizatorul Dragoș Pătraru a șantajat-o să îi prelungească contractul, potrivit hotnews.ro.

Şefa TVR: Mă simt lezată, crucificată

„Mi-am cerut scuze (pentru jignirea „cap de porc” – n.r.). Este o uzanţă în media (să ne alocăm porecle – n.r.). Atitudinea mea a fost mereu una colegială. Am fost şantajată de dl Pătraru (pentru a îi prelungi contractul – n.r.). Faptul că îi spun să facă de sărbători emisiuni mai soft, nu înseamnă ingerinţă editorială, a fost spusă într-o discuţie privată pe un ton glumeţ.

Consider că în realitate, prin acţiunile lui, mi-au fost afectate demnitatea, sănătatea şi violată viaţa privată. Am lucrat în echipă, mintea mea nu a fost niciodată setată că aş putea fi înregistrată de colegi, de oameni cu care lucrez.

Dragoş Pătraru:  Ceauşescu ar fi invidios, fete şi băieţi!

Mă simt lezată, crucificată. Las la latitudinea dvs şi a colegilor din presă să evalueze care este victima reală”, s-a apărat Doina Gradea, citindu-şi de pe foaie punctul de vedere.

La ieşirea din sală, şefa TVR a refuzat să răspundă la întrebările presei.

„Uau! Practic, ce se întâmplă acum în Comisia de Cultură este mult mai grav pentru democraţie decât comportamentul doamnei Doina Gradea faţă de angajaţii SRTV. Incredibil! S-a votat, la propunerea Dianei Tuşa, de la PSD, cu 8 voturi pentru, 4 împotrivă şi o abţinere, ca doamna Gradea să spună ce are de spus şi apoi să plece, FĂRĂ să i se poată adresa întrebări. Nici Coldea n-a reuşit asta, fabulos! Eu refuz să cred că aşa ceva se întâmplă. Cum am spus şi în emisiune, Ceauşescu ar fi invidios, fete şi băieţi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri