Caută
Close this search box.

Bătaie ca în filme după un gol în ultimele 4 secunde

HC Dobrogea Constanța, echipa-fanion a Litoralului, s-a impus pe teren cu 23-22 în disputa cu AHC Dunărea Călăraşi, din faza a doua a play-off-ului Ligii Naţionale de handbal masculin, într-un meci marcat la final de bătăi ca în filme.

Miza a fost uriașă. După primele două meciuri, scorul era egal, 1-1, astfel că întâlnirea de la Constanţa a fost decisivă. Cele două combatante s-au succedat la conducere pe tabela de marcaj, însă gazdele au înscris golul decisiv prin veteranul George Buricea, când mai erau doar … 4 secunde de joc.

În aceleași secunde de final, Zoran Nikolic (HCDS) şi Viorel Fotache (Dunărea Călăraşi) s-au lovit reciproc pe semicerc, călărăşeanul continuând să lovească chiar şi atunci când adversarul se afla la pământ. Momentul a declanşat un meleu în care au fost implicaţi atât jucătorii, cât şi staff-urile tehnice, lăsându-se cu îmbrânceli şi lovituri de box profesionist.

După aproape un minut de agitaţie, spiritele s-au mai calmat, chiar dacă Vuk Lazovic (Dunărea Călăraşi) a căutat cu insistenţă să-şi facă singur dreptate, după un conflict în doi cu George Buricea.

În cele din urmă, arbitrii au luat decizia de a le arăta cartonaşul roşu şi albastru protagoniştilor fazei de la care a pornit întregul scandal, iar ultimele 4 secunde au ”reuși” să fie, cumva, ”jucate”, deși mai firesc ar fi fost să fie elimanți aproape toți cei din teren.

„Şi noi, ca şi ei, am vrut să câştigăm, de aici toată tensiunea. Pivoţii Constanţei i-au hărţuit tot timpul pe apărători şi cred că arbitrii ar fi putut să acorde mai multe faulturi în atac”, a acuzat antrenorul oaspeţilor, Adrian Petrea.

În aceeași întrecere, Politehnica Timişoara a trecut de HC Minaur Baia Mare, cu 24-18, în meciul decisiv, şi se va duela cu HCDS Constanţa pentru locul 5, în timp ce băimărenii şi călărăşenii vor juca pentru locurile 7-8. (foto cugetliber.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri