Caută
Close this search box.

Gigantul telecom la nivel global care va face concedieri masive

gigantul telecom

Gigantul telecom va concedia peste 13.000 de angajaţi în următori trei ani şi îşi va muta sediul din centrul Londrei după aproape 150 de ani. Este vorba despre un proces masiv de reorganizare în care concernul încearcă să-şi reducă cheltuielile cu 1,7 miliarde de euro, potrivit The Guardian, citat de ZF.

gigantul telecom
British Telecom offices in Fuencarral-El Pardo district in Madrid (Spain).

British Telecom (BT) a transmis că reducerile de personal vor fi făcute în principal în rândul angajaţilor din back office şi din management. Vodafone și-ar putea muta sediul central în afara Marii Britanii

Aproximativ două treimi din concedieri vor fi efectuate în Marea Britanie, unde compania are 83.000 de angajaţi, în timp ce restul vor fi suportate de o parte din cei 23.000 de angajaţi din restul lumii.

Gigantul telecom îşi mută sediul central din centrul Londrei

BT îşi mută sediul central de lângă staţia de metrou St. Paul din Londra, unde compania a fost înregistrată începând cu anul 1874 când grupul se numea General Post Office.

„Aceasta este probabil cea mai semnificativă transformare pe care am făcut-o în ultimii 10 ani”, a spus Gavin Patterson, CEO-ul BT. „Trebuie să fim mai competitivi în viitor. Dacă ne comparăm cu concurenţii noştri suntem o companie complexă şi cu greutate. Deşi recunosc regretul, în ultimă instanţă trebuie să faci ce e mai bine pentru business”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri