Caută
Close this search box.

Principele Nicolae: „Relaţiile cu membrii familiei regale nu sunt cele mai bune”. Dar îi va invita la nuntă

Principele Nicolae spune că relaţiile cu familia regală nu sunt bune, în continuare, dar că încearcă să deschidă comunicarea cu familia.

FOTO: aradon.ro

Nu a mai vorbit cu Principesa Margareta, custodele Coroanei, de la moartea Regelui Mihai. Nicolae spune că va trimite o invitaţie pentru fiecare membru al familiei regale pentru nunta sa.

Declaraţiile au fost făcute de Ziua Regalităţii, marcată în oraşul arădean Pecica de Asociaţia „Amicii Regelui Mihai”, cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local, eveniment la care a fost prezent şi Prinţul Nicolae, alături de soţia sa, Alina, potrivit adevarul.ro.

„O zi foarte importantă pentru noi, pentru ţară, mă bucur că am ajuns la Pecica, unde este Stejarul Regelui. E un miracol că acest arbore mai este în viaţă, ne aduce aminte de bunicul meu, Regele Mihai”, a spus Nicolae.

Deschişi, prietenoşi şi zâmbăreţi – aşa au fost pe întreaga durată a vizitei la Pecica Principele Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai I, şi soţia sa, Alina Binder.

El a recunsocut că de la moartea bunicului său a mai ţinut legătura cu mama lui, dar mai ales cu sora sa.

”Cu mama mea am vorbit de câteva ori şi am o legătură foarte bună cu soră-mea”, a spus Nicolae.

Întrebat de jurnalişti despre nuntă, Nicolae a declarat că va trimite o invitaţie fiecărui membru al familiei regale.

”Sper că vor veni”, a spus principele, care nu a dorit să dezvăluie şi alte nume de pe lista de invitaţi, afirmând că o va face probabil săptămâna viitoare. El a precizat totuşi că are invitaţi din toată Europa, dar şi din SUA şi Australia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri