Caută
Close this search box.

Șoc: Hagi îl desființează pe selecționerul Contra

Anunțul făcut de selecționerul Cosmin Contra în ce privește componența lotului pentru „dubla” cu Chile și Finlanda, a stârnit mânia antrenorului campioanei en-titre, Gheorghe Hagi, a reacționat extrem de dur și a lansat un atac virulent la adresa selecționerului.

„Regele” e nemulțumit că, de la Viitorul Constanța, doar Alexandru Cicâldău a fost chemat la lot și nu înțelege de ce Ianis Hagi lipsește din nou din lotul stabilit de Cosmin Contra.

„Cred că Viitorul merita să aibă mai mulți jucători la lotul național. Merita să fie convocat și Ianis Hagi, e cel mai bun marcator și pasator din 2018. A jucat la U21, a fost cel mai bun în meciul cu Anglia. A făcut onoare României în meciul cu Anglia, a desenat pe teren.

Ce să facă mai mult? Să dăm și noi telefoane cum dau alții? E căpitan la locul 3, dar n-are voie la națională? Nu se poate? De ce nu merită să fie la lot? Că e fiul lui Hagi? În schimb, sunt convocați jucători care nici măcar nu sunt în play-off. E România, iar România e dură rău. This is Romania! E un semnal de alarmă.

Nu pot fi liniștit că am doar un singur jucător la lot, din moment ce toată lumea spune că jucăm cel mai bun fotbal. Atunci hai să convocăm din Qatar și Arabia Saudită! Suntem campionii României, iar Țîru a fost uitat! N-a fost convocat nici Florin Tănase de la FCSB, care e cel mai bun jucător U23 din România. Cum e posibil?!

Now, in Romania, Ianis Hagi a arătat pe teren că e cel mai bun, uitați-vă la cifre! Le e frică de faptul că vom da prea mulți jucători la lot. Naționala e prea puternică și valoroasă, cum să vină jucători de la Viitorul? Aoleu! Cine e Viitorul, ce a jucat Viitorul până acum? Țîru, Hodorogea, Bălașa de ce nu sunt la lot? Că sunt de la Viitorul? Reflectează, Cosmine, suntem campionii României și suntem pe locul 3! Probabil că nu te-ai uitat pe cifre!

Selecționerul trebuie să-i convoace pe cei mai buni, atât!”, a spus Hagi, foarte supărat – pe bună dreptate – la TV Telekom Sport. (foto sport.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri