Caută
Close this search box.

Această specie de ciuperci îți provoacă instant orgasm

Cu siguranță ai mai auzit până acum că există anumite alimente cu proprietăți afrodisiace,  menite să condimenteze atmosfera din dormitor, cum ar fi ciocolata, usturoiul, stridiile și vinul. Iar dacă le-ai încercat pe unele dintre ele, probabil ai observat că ajută, însă nu sunt atât de puternic pe cât ți-ai dori. Ce ai spune dacă ai afla că cercetătorii au descoperit un aliment ce poate provoca instant orgasmul unei femei?  Iată ce curiozități despre ciuperci au descifrat specialiștii și care este specia care poate provocă plăcerea sexuală!

omphalotus olearius mushrooms in the forest

Pare greu de crezut că o simplă ciupercă poate provoca orgasm? Cine a spus că este vorba despre una obișnuită? Descoperită oficial în 2001, ciuperca din specia Dictyophora, care crește în Hawaii,  poate provoca senzații nebănuite femeilor. John Halliday și Noah Soule au fost primii care i-au testat efectele, după ce au fost intrigați de legendele care roiau în jurul ei. Bineînțeles, în numele științei.

Ciuperca portocalie, vedeta studiilor sexuale, se formează pe lava veche de 1000 de ani și se pare că este cel mai puternic afrodisiac. Spre deosebire de alte alimente cu astfel de proprietăți, ea nu trebuie consumată pentru a-și face efectul asupra organismului unei femei, ci doar mirosită. Culmea, mirosul este unul respingător, cel puțin aceasta a fost părerea bărbaților după ce au testat și ei incredibila ciupercă.

În urma studiilor, s-a constatat că aproape 50% dintre femeile care s-au oferit voluntare au ajuns la climax mirosind acea specie de ciupercă. Aceste curiozități despre ciuperci au făcut înconjurul lumii, iar acum tot mai multe persoane vor să testeze ciupercile care cresc în Hawaii.

Explicația efectelor constă în faptul că în compoziția ei există anumiți compuși care imită hormonii și care se pare că au anumite asemănări cu neuro-transmițătorii eliberați în timpul unei partide de sex.

Aceasta nu este singura specie de ciuperci care are un efect ciudat asupra oamenilor. Cunoscute sub denumirea de shrooms, ciupercile halucinogene oferă tot felul de senzații ciudate celor care le consuma.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri