Caută
Close this search box.

Dragnea îl suspectează pe Iohannis de protocol cu statul paralel

dragnea

Preşedintele PSD Liviu Dragnea îl suspectează pe preşedintele Klaus Iohannis că „poate are un protocol secret semnat cu statul paralel”, informează AgerpresAlin Teodorescu: Dacă Dragnea va candida la prezidenţiale, pierde; nu se poate ca banii şi puterea să-i fi luat minţile

Dragnea a declarat, duminică seară, într-o emisiune la România TV, că şeful statului nu are nici un motiv să nu promulge Legile Justiţiei, Aceasta în condiţiile în care acestea sunt votate de Parlament şi sunt declarate constituţionale.

Dragnea: Iohannis nu este interesat de constituţionalitate

„Afirmaţia că după ce vor veni de la Curte le va întoarce în Parlament arată ce, de fapt…? Că nu este interesat de constituţionalitate, nu este interesat de corelarea între anumite articole, ci este interesat ca aceste legi să intre în vigoare cât mai târziu.

Şi asta ce spune? Te duci cu gândul că poate are un protocol secret semnat cu statul paralel. Care să fie interesul în momentul în care te expui atât de mult, în momentul în care tu te expui cu bună ştiinţă, blochezi intrarea în vigoare a unor legi adoptate de Parlamentul României – care este singura autoritate care poate legifera în România, legi susţinute de asociaţiile de magistraţi – declarate constituţionale de Curtea Constituţională şi tu nu vrei să intre în vigoare”, a afirmat liderul social-democrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri