Caută
Close this search box.

Autosesizare la CNA după ce România TV a anunţat că mii de oameni sunt așteptați să vină cu furci și topoare ca să dea jos Guvernul

Dorina Rusu, membru al CNA, a anunțat că a depus o autosesizare care vizează postul de televiziune România TV pentru că, la 12 mai, a anunţat că „protestatarii vin la Guvern cu furci, bâte și chiar cu topoare”.

Rusu denunţă „modul manipulator” în care România TV a prezentat protestele de stradă care urmau să aibă loc sâmbătă.

Protest cu furci și topoare – „mii de oameni sunt așteptați să vină cu furci și topoare”. Cum vor să dea jos Guvernul PSD/ALDE, aflați imediat. Așa anunța prezentatoarea Denisa Pascu, la România TV.

„Am făcut o autosesizare în legătură cu modul în care România TV a prezentat informații despre protestele de pe 12 mai. Am văzut că au spus că protestatarii vin la Guvern cu furci, bâte și chiar cu topoare. Au confundat probabil protestul din Piața Victoriei cu Răscoala de la 1907”, a spus Dorina Rusu, în ședința CNA, conform paginidemedia.ro.

Dorina Rusu a amintit că, în anul 2017, televiziunea România TV a primit o amendă de 50.000 de lei de la CNA pentru modul în care a reflectat protestele antiguvernamentale.

Un răspuns

  1. sa luati in calcul si modul hilar si grotesc in care a manipulat populatia privind cifrele candidatilor la Alegerile prezidentiale in turul doi..mistificand adevarul, adaugand voturi in mod artificial candidatei dancila care ar fi apropiat-o de iohannis..precum si manisfestarile maimutoiului ciutacu pro pesede care tipa mereu cand cineva vine cu argumente…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri