Caută
Close this search box.

Trucul hackerilor. Cum să nu îți uiți niciodată parolele

Poate nu ați conștientizat până acum, dar parolele fac deja parte din viața noastră. Nu putem trăi fără ele! Folosim parole pentru a ne primi salariul, pentru plata facturilor, pentru a ne conecta pe internet și lista continuă. Devine frustrant atunci când uităm parolele. Care este soluția în acest caz/.

Pentru că suntem dependenți de conturile online, trebuie să știm cum să ne alegem parolele. Să fie un cod ușor de ținut minte, dar care poate fi spart repede sau unul complex pe care riscăm să îl uităm?

Sunt 3 variante prin care poți reuși să îți manageriezi conturile. Alegi o parolă complexă. Este varianta ideală pentru că hackerilor le va fi mai greu de spart. Problema este că o treime din persoanele care aleg acest tip de parolă uită parolele, iar asta le poate îngreuna activitatea zlnică.

Alegi o paorlă simplă dar greu de spart. Este ușor de memorat, dar ținta principală a hackerilor.

A treia variantă cea mai sigură și cea mai eficientă este un software-ul care să ţină minte pentru tine parolele şi să le centralizeze într-un singur loc. Poți găsi un astfel de soft pe internet gratis sau contra unei sume de bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri