Caută
Close this search box.

Un emoționant gest umanitar! KINOdiseea donează toate încasările în scop umanitar!

Festivalul Internațional de Film pentru publicul tânăr KINOdiseea, cel mai mare festival de gen din SE Europei, își continuă odiseea și în ediția Altfel din acest an (18-20 mai) și-a propus să facă o faptă bună: fondurile strânse cu prilejul vânzării biletelor se vor duce către o cauză umanitară.

Pentru micuțul Petru Mihail Onea (foto), fiecare zi petrecută alături de ai lui este un mic miracol. A venit pe lume la doar 27 săptămâni, cu 980 gr, medicii dându-i foarte puține șanse de a fi bine. După trei luni de stat la incubator a ajuns acasă, în brațele părinților săi. A venit momentul unei noi evaluări neurologice, al cărei rezultat a fost: TSA (tulburare de spectru autist). Părinții l-au înscris în Asociația Help Autism, în cadrul căreia urmează terapiile de recuperare ABA. Rezultatele nu au încetat să apară, însă e nevoie de continuitate pentru a avea șanse maxime de recuperare. Tratamentul în momentul de față costă 4.000 de lei, atât fiind target-ul campaniei care a fost inclusă pe site-ul: 1leupezi.ro.

KINOdiseea Altfel va dirija fondurile strânse în urma vânzării biletelor către părinții lui Petru, cu speranța că fiecare copil care se va bucura alături de ai lui la un film în cadrul festivalului va putea astfel să contribuie la NORMALITATEA pe care familia Onea și-o dorește alături de micuțul Petru Mihail.

http://1leupezi.ro/campaigns/onea-petru-mihail/

KINOdiseea, cel mai mare festival internațional de film pentru publicul tânăr (copii și adolescenți) din Europa de Sud-Est revine cu o nouă ediţie ALTFEL, de data aceasta la Bucureşti şi la Arad.

KINOdiseea este organizat de Asociația Culturală Metropolis. Proiect cultural finanțat de Centrul Național al Cinematografiei, Centrul Municipal de Cultură Arad, cu sprijinul Primăriei Municipiului Arad

Programul complet al filmelor poate fi accesat pe www.kinodiseea.ro, bilete la proiecțiile din weekend de la Cinema Muzeul Țăranului pe www.eventbook.ro Accesul la proiecțiile de pe 18 mai la București este liber pentru grupurile școlare, în urma unei rezervări prealabile la rezervari@kinodiseea.ro

KINOdiseea este cel mai mare festival de film pentru copii din Europa Centrală și Sud-Est. Festivalul este membru al ECFA – European Children’s Film Association. În cele 9 ediții precedente, festivalul a avut peste 95.000 de participanți.

Asociația Culturală Metropolis a fost înfiinţată de Daniel Mitulescu, producător şi distribuitor al filmelor de lung metraj “Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii”, regia Cătălin Mitulescu, 2005, premiat la Cannes în 2006, “Eu când vreau să fluier, fluier”, regia Florin Şerban, 2010, premiat cu Ursul de Argint la Berlinale 2010 şi Premiul Alfred Bauer pentru inovaţie cinematografică şi al filmului “Loverboy”, regia Cătălin Mitulescu, 2011, cu premiera la Cannes, distins la festivalurile de film de la Sarajevo şi Stockholm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri