Caută
Close this search box.

Ordin pe unitate. Ministrul Sănătăţii îl înfierează cu mânie proletară pe Ludovic Orban

sorina pintea

Este ordin pe unitate. O pleiadă întreagă de membri marcanţi PSD au găsit de cuviinţă, ca la un semn, să-l apere pe premierul Viorica Dăncilă. Până şi ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, s-a înscris pe listă. „Eu cred în Viorica Dăncilă. Ştiu că nu îşi trădează ţara. Dimpotrivă”, spune aceasta, conform News.ro. Întrebarea este: de unde ştie?

Dragnea dă vina pe Iohannis pentru că Orban a depus o plângere penală împotriva lui Dăncilă, clamând: Tentativă de lovitură de stat

Ordin pe unitate. „Periclităm drumul spre prosperitate”

Ministrul Sănătăţii afirmă, într-o postare de Facebook, că ea crede în Viorica Dăncilă şi că ştie că aceasta nu îşi trădează ţara. Dimpotrivă, apreciind că astfel de acuzaţii la nivel înalt „pot periclita drumul spre prosperitate al românilor”.

„Regret să constat că, într-o perioadă favorabilă accelerării dezvoltării României, apar acuzaţii la nivel înalt ce pot periclita drumul spre prosperitate al românilor, obiectivul principal al acţiunilor Partidului Social Democrat. Eu cred în Viorica Dăncila. Ştiu că nu işi trădează ţara. Dimpotrivă”, scrie Sorina Pintea.

Ea precizează că ori de câte ori a luat decizii care au influenţat pozitiv sănătatea românilor, a beneficiat de „sprijinul real şi neconditionaţ” al premierului.

„Conflict nefondat”

„Pentru binele nostru, sper ca acest conflict nefondat, generat de un partid politic din opoziţie, să înceteze curând”, încheie ministrul Sănătăţii.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a depus joi o plângere la Parchetul de pe lângă Înalta Curtea de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) împotriva premierului Viorica Dăncilă, acuzând-o, printre altele, de înaltă trădare şi uzurparea funcţiei publice, în legătură cu mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim.

Orban a spus că a depus o sesizare şi împotriva lui Liviu Dragnea, considerând că este o obligaţie morală a sa: „Nu am putut să mă fac că nu văd cum România este făcută praf de un clan de pigmei obişnuiţi să se joace în nisip cu lopăţica pe malul lacului Belina. Am depus această sesizare pentru că am considerat necesar ca cineva să sesizeze aceste fapte”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri