Caută
Close this search box.

Divertisment de calitate la Teatrul şi Restaurantul Elisabeta

Teatrul şi Restaurantul Elisabeta ne propune o serie de spectacole de succes internațional (preluare din Comunicatul de presă)

„Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” se va desfășura la Teatrul Elisabeta joi, 24 mai, ora 19:00 fiind o comedie aplaudată în cele mai importante teatre din lume, jucată în prezent în peste 22 de ţări. Distribuția spectacolului este formată din Bogdan Stanoevici, Marius Gîlea, Maria Buză, Alexandra Velniciuc, Anca Dinicu şi Marcelo Cobzariu.

Crezând că soția lui, Jacqueline, va fi plecată pe perioada weekendului, Robert, unul dintre protagoniștii piesei, pune la cale un rendez-vous romantic cu amanta lui, Suzanne. Angajează o bucătăreasă iscusită să le prepare bucate alese și drept alibiul perfect, îl invită şi pe amicul său Bernard. Marea sa dezamăgire vine în momentul în care află că soția lui, se hotărăște să rămână acasă. Se dovedește că şi ea la rândul ei trăiește o intensă poveste de amor cu nimeni altul decât ”alibiul”, adică Bernard. Cu toate răsturnările de situație și quiproquo-urile, piesa ajunge să aibă mai multe întorsături decât un tirbușon. Evident că în acest ritm amețitor, se alege praful de planul inițial al lui Robert. Care este soluția ieșirii din această situație imposibilă, va trebui să aflăm cu toții la fața locului.

 “Natura”, concert senzațional alături de Rona Hartner, se va desfășura vineri, 25 mai, ora 21:00 la Restaurant Elisabeta. “Natura” este un spectacol integral dedicat „Păsării Măiestre” la Centenar, în regia lui Laurențiu Azimioara, jucat în 43 de reprezentații la Theatre du Gymnase din Paris. Un spectacol în care Rona interpreta 32 de personaje din cele mai cunoscute piese ale Mariei Tănase, alături de muzicieni virtuoși din Balkani, stabiliți în Paris. Un spectacol de muzica, dans, teatru și emoție. Varianta prezentată în București, la Restaurantul Elisabeta, alături de un taraf virtuoz, este una adaptată „Micului Paris”: nu vor lipsi piesele de rezistență din repertoriul folcloric sau lăutăresc omagiat cu această ocazie (“Cobzarul”, “Bun îi vinul ghiurghiuliu”, “Mărie și Mărioară”, “Cine iubește și lasă”, “Ciuleandra”, “Ciocârlia” etc.), nici interpretarea actoricească dată pieselor de formația artistică a Ronei dar se va lăsa loc inter-acționării cu publicul venit să petreacă timp de 2 ore ca în vremurile în care…Maria Tănase cânta printre noi.

“Crimă la cină” este un spectacol marca “Poftă de teatru” ce se va desfășura sâmbătă, 26 mai, ora 20:00, la Restaurant Elisabeta. “Crimă la cină” este un spectacol interactiv nou-nouț în România, care include: o comedie polițistă spumoasă într-o atmosferă interbelică. În plus, vă puteți testa flerul de detectiv și personajele stau chiar la masa cu dumneavoastră. “Crimă la cină” este o experiență savuroasă pe care o puteți oferi colegilor și angajaților, cu diverse ocazii. Ce vă așteaptă? Umor “Haute Couture”, acțiune și suspans, intrigi și drame între dame și nu numai…Și câteva, doar câteva…suspiciuni. Dar să nu uităm de muzica și nici de dans…Vom râde împreună…Unii vor plânge la un pahar…Dar vom descoperi până la urmă criminalul. Iar dumneavoastră veți vota suspectul cel mai…suspect.

“O căsnicie liniștită” este o comedie vârtej despre iubirea reaprinsă, pasiune și…conflict. Amanda și Elyot, divorțați unul de celălalt după un mariaj tumultuos, liniștiți după cei 5 ani scurși de la ultima lor întâlnire, își reîncep viața conjugală cu alți parteneri. Ghinionul (sau poate norocul), face ca în prima noapte din luna de miere, aceștia să nimerească același hotel, același etaj, camere alăturate. Reîntâlnirea lor de pe terasă se finalizează cu o evadare la Paris, în ciuda proaspetelor jurăminte de dragoste față de actualii lor soți. “O căsnicie liniștită” este o satiră socială neconvențională, o comedie romantică de excepție.

 “O căsnicie liniștită” este cea mai savuroasă comedie romantică a Teatrului Elisabeta și va fi jucată duminică, 27 mai, ora 18:00. “O căsnicie liniștită” este una dintre cele mai de succes piese ale dramaturgiei britanice iar Noël Coward – cel mai jucat autor englez, după Shakespeare. Distribuția spectacolului este formată din Corina Dănilă, Silviu Biriș, Doina Antohi și Ștefan Ruxanda.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri