Caută
Close this search box.

Nunta regală. Omagiu adus prințesei Diana

Nunta regală a prințului Harry cu Meghan Markle a fost astăzi cea mai dezbătută știre. De la rochia miresei, la bijuteriile și pantofii purtați un alt aspect a fost analizat de unii jurnaliști. Astfel, mirii au adus un omagiu prințesei Diana, mama decedată a prințului Harry.

Prințul William s-a așezat mai departe încât să lase un loc de rezervă lângă el în capelă, în memoria mamei sale și a prințului Harry, prințesa Diana. S-a speculat pe larg că ducele și ducesa de la Cambridge au lăsat, de asemenea, un loc de rezervă pentru a o onora în ziua nunții lor, în aprilie 2011. Dar nu este singura modalitate în care a fost amintită prințesa Diana.

Buchetul de primăvară al lui Meghan Markle Markle a fost compus din florile preferate ale prințesei Diana, flori de nu-mă-uita, cu mazare dulce parfumată și crenguțe de mirt.

De semenea, sora prințesei Diana, Lady Jane Fellowes, a ținut un discurs la ceremonie. „Dragostea mea vorbește și îmi spune:« Scoală-te, dragostea mea, cea dreaptă și pleacă; pentru că acum iarna a trecut, ploaia s-a terminat și a dispărut »”, a spus Fellowes celor din Capela Sfântul Gheorghe, citind un extras din Cântarea lui Solomon. „Puneți-mă ca o pecete pe inimă, ca pe o pecete pe braț; pentru că dragostea este la fel de puternică ca moartea, pasiune feroce ca mormântul ”, a continuat ea.

Totuși, unele surse au declarat pentru E!News că scaunul a fost lăsat gol nu pentru prințesa Diana dar dintr-un motiv mult mai practic: scaunul fusese lăsat gol, deoarce în spate se afla regina Elisabeta.

În ciuda acestor declarații, mirii au adus omagiu fostei prințese de Wales în mai multe interviuri anterioare dar și în ziua nunții când a fost cântat „Guide Me, O Thou Great Redeemer”, piesă ce a fost interpretată și la funeraliile Dianei. În acest fel piesa devenise una simbolică pentru personalitatea acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri