Caută
Close this search box.

Expresia care spune tot. MEME-uri cu Chelsy Davy de la nunta regală au devenit virale pe Twiter

Fotografiile cu fosta iubită a prințului Harry, Chelsy Davy, au devenit virale pe Twiter după ce a fost surprinsă în ipostaze amuzante la nuntă, conform „The Sun”.

Chelsy Davy, în vârstă de 32 de ani, a fost împreună cu prințul Harry timp de 7 ani și cei doi s-au despărțit din cauza faptului că iubita sa nu a făcut față presiunilor presei. Cei doi au rămas buni prieteni, iar decizia de a o invita la nuntă s-a dovedit a fi riscantă. În ciuda faptului că părea bine dispusă când a ajuns la capela Saint-George discutând și glumind împreună cu prietenii ei, în ciuda situației care pentru unii a fost ciudată, mai târziu starea sa de spirit s-a dovedit a fi sumbră.

Utilizatorii media au reacționat rapid și au început o adevărată campanie cu #ItShouldHaveBeenMe și o serie de MEME-uri cu expresia acesteia. Unii utilizatori au glumit pe seama faptului că a fost invitată la ceremonia religioasă dar nu și la petrecerea de după, iar alții au mers și mai departe comparându-i expresia facială cu cea a unei vulpi căptușite. Alți utilizatori, de partea cealaltă, au fost mult mai înțelegători și au încercat să îi păstreze intimitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri