Caută
Close this search box.

Întrebată cum suportă să fie ciuca bătăilor, Dăncilă a răspuns: Nu este uşor; atâtea jigniri, ură şi lucruri urâte

viorica dăncilă

Viorica Dăncilă a fost întrebată, într-o conferinţă de presă, cum suportă să fie „ciuca bătăilor în ţară„.

Ea a răspuns că nu este uşor, îndemnându-l pe ziaristul care a pus întrebarea să facă un „exerciţiu de imagine” şi să se pună în locul său şi să vadă „atâtea jigniri, atâta ură şi atâtea lucruri urâte„.

Cum suport? Nu este uşor. Faceţi un exerciţiu de imagine si vă puneti un pic în locul meu şi vezi atâtea jigniri, atâta ură şi atâtea lucruri urâte. Dar ce să fac, să fac un pas înapoi? Am o responsabilitate faţă de România şi faţă de români„, a afirmat Viorica Dăncilă, la Bacău, conform News.ro.

La intervenţia jurnalistului, care a spus că poate există un sâmbure de adevăr în criticile care i se aduc, Dăncilă a răspuns: „Ce sâmbure de adevăr să existe când prim-ministrul României este acuzat de înaltă trădare?. Am fost nouă ani europarlamentar, mi-am slujit ţara în acestă calitate şi îmi voi sluji tara şi în calitatea de premier”.

Premierul Viorica Dăncilă a spus că plângerea penală pentru înaltă trădare depusă împotriva sa de liderul PNL Ludovic Orban reprezintă un act deplasat şi s-a declarat convinsă că procurorii vor găsi drept ridicolă această sesizare, care este „ruptă de realitate”.

Dăncilă a subliniat că nu ia în calcul demisia sa şi că i se pare că „lucrurile se leagă„, în condiţiile în care şeful statului i-a cerut de patru ori demisia din funcţie, iar apoi liderul unui partid din opoziţie a depus la Parchet o plângere penală.

Întrebată despre proiectul publicat în programul legislativ al Guvernului care vizează suspendarea plăţii contribuţiilor pentru pensiile administrate privat, Pilonul II, Viorica Dăncilă a spus că a fost o propunere a Comisiei de Prognoză, pe care Guvernul nu o agreează. De asemenea, Dăncilă a susţinut că nu va fi desfiinţat Pilonul II. Încercând să explice că Guvernul nu este de acord cu această propunere a comisiei, Dăncilă a spus că Executivul nu agreează comisia: „A fost o propunere a Comisiei Naţională de Prognoză, o comisie pe care noi nu o agreăm şi nu am agreat-o„.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri