Caută
Close this search box.

Urmând indicația lui Tăriceanu, vicepremierul Grațiela Gavrilescu atacă #Rezist, care, zice ea, «postează împotriva poporului român»

După ce Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, a atacat tinerii #Rezist, Grațiela Gavrilescu, vicepreşedinte ALDE, dar și vicepremier, îndeamnă tinerii din ALDE să reacționeze împotriva #Rezist, care „postează împotriva ALDE”  și – atenție!- „împotriva poporului român”.

Ieri, la o gală în care au fost premiați cei mai activi politicieni tineri ai partidului, Tăriceanu i-a îndemnat să promoveze zi de zi imaginea şi mesajul partidului pe Facebook, dar să și contracareze mesajele comunităţii #Rezist, care, în opinia liderului ALDE, ar milita în favoarea unor instituţii represive.

Nu susţinem persoane, ci principii, precum faptul că furtul din bani publici nu e permis”, spun, în replică, reprezentanţii #Rezist.

Așa cum Rezist postează zilnic împotriva noastră, a poporului român, a unității noastre, așa să postați dumneavoastră în permanență cu sigla ALDE”, a spus vicepremierul Grațiela Gavrilescu, conform Digi24.

Ce le-a spus Tăriceanu tinerilor ALDE

„Sunt dezamgit și am un gust amar când văd uneori tineri care merg la manifestări publice, unde parcă militează pentru slava instituțiilor represive ale statului. Parcă și-au ales modele cum ar fi Kovesi sau Coldea și atât înțeleg din ce înseamnă o ţară europeană, liberă. Îi compătimesc pe acești tineri”, a susținut ieri Călin Popescu Tăriceanu.

Noi nu ridicăm în slăvi persoane, ci principii şi valori precum acelea că nimeni nu e mai presus de lege, nimeni nu are dreptul să fure din bani publici doar pentru că a fost votat”, a spus Florin Bădiță, fondatorul grupului Corupția ucide.

Declarațiile liderilor ALDE au fost făcute la o gală în care au fost premiați cei mai activi tineri politicieni ai partidului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri