Caută
Close this search box.

VIDEO. Detaliile de la nunta prințului Harry cu Meghan Markle, care au trecut neobservate

Nunta regală s-a desfășurat impecabil, fără incidente notabile, însă au existat și câteva detalii importante care au trecut neobservate.

În primul rând, Meghan Markle nu a intrat în Biserică pășind pe un covor roșu, așa cum s-a întâmplat la nunta prințesei Diana cu prințul Charles și la nunta Prințului William cu Kate Middleton în 2011. Potrivit experților, covorul roșu nu a fost necesar în cazul lor întrucât Harry este al șaselea în ordinea succesiunii la tron, neavând șanse prea mari să ajungă să conducă Marea Britanie.

De asemenea, se știe că Ducesa de Sussex este o activistă a feminismului și de aceea ea a refuzat ajutorul unui domn care i-a oferit mâna în momentul în care a coborât din mașină, când a ajuns la catedrală.

Momentul cel mai așteptat al nunții regale, sărutul cuplului regal, a avut loc în fața Catedralei St George, după cununie și nu la balcon. Atât Prințul Charles cu Prințesa Diana cât și Prințul William și ducesa de Cambridge s-au sărutat la balcon, în fața poporului care a venit să îi susțină și să sărbătorească alături de ei. Și de data aceasta ei nu au fost nevoiți să urmeze tradiția regală deoarece cei doi se află departe de momentul încoronării, potrivit unica.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri