Caută
Close this search box.

Metoda prin care îţi poţi da seama care carne este cancerigenă sau care este cea bună

Un inspector sanitar veterinar a dezvăluit la ce să fim atenţi atunci când mergem să cumpărăm carne. Este simplu să alegi carnea proaspătă şi bună.

Primul indiciu care ne spune să nu cumpărăm carnaţi, cremwurşti şi salam o reprezinta eticheta produsului. Pune produsul înapoi pe raft dacă vezi MSM. Acesta este semnul pentru carne procesată mecanic. Carnea se toacă în maşini industriale unde se mărunţesc şi oasele care conţin urme de antibiotice, hormoni, metale grele şi alte otrăvuri pe care animalul respectiv le-a consumat pe parcursul vieţii lui.

Acelaşi lucru este valabil şi în cazul în care pe etichetă vezi că emulgatorul este nitrit, sub numele de E249, E250, E251 şi E252.

Fii foarte atent şi evită consumul produselor care conţin E407 pentru că este un compus cancerigen.

Evită şi produsele care conţin arome, mai ales cele care au glutamat MSG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri