Caută
Close this search box.

23 de ani, frumoasă, triplă campioană mondială, favorită olimpică. FOTO

Născută pe 21 mai 1995, la Gura Humorului, județul Suceava, canotoarea Gianina Elena Beleagă (actualmente la CSA Steaua București) este una din sportivele care a adus și aduce un enorm prestigiu sportului și canotajului românesc.

Născută pe 21 mai, la Gura Humorului, județul Suceava, GIANINA ELENA BELEAGA (CSA Steaua București) a adus și aduce onoare și cinste sportului și canotajului românesc, deținând, la 23 de ani, un superb palmares și fiind un model pentru orice tânăr care face sport: este campioană mondială en-titre de seniori (2017), campioană europeană de seniori (2017), dublă campioană mondială de juniori (2012 și 2013), dublă,campioană europeană de juniori (2012, 2013), precum și deținătoare a altor medalii. 

La doar 23 de ani ea deține deja un superb palmares și poate fi un model pentru orice tânăr care face sport: este campioană mondială en-titre de seniori (2017), campioană europeană de seniori (2017), dublă campioană mondială de juniori (2012 și 2013), dublă campioană europeană de juniori (2012, 2013), precum și deținătoare a multor altor medalii pe plan intern sau internațional.

Așadar, 23 de ani, frumoasă (vă lăsăm să apreciați), campioană mondială și europeană en-titre (de seniori), precum și fostă dublă campioană mondială de juniori și, de asemenea, dublă campioană europeană (tot) de juniori. Iar anul acesta se pregătește din nou pentru ”Mondialele” și ”Europenele” de seniori. Ca să nu mai vorbim de Jocurile Olimpice din 2020, de la Tokyo, unde este una din marile favorite în proba de dublu vâsle categoria ușoară, alături de colega ei Ionela Lehaci, cu care a cucerit aurul mondial anul trecut, la Sarasota, Florida, SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri