Caută
Close this search box.

Autorul accidentului din Ungaria, în care au murit 9 români, făcea LIVE pe Facebook în momentul impactului fatal

Tragedia din Ungaria, în care şi-au pierdut viaţa nouă români, a fost filmată şi transmisă în direct pe Facebook chiar de cel care conducea microbuzul înmatriculat în România care i-a dus la moarte.

Incredibil, dar bărbatul făcea LIVE cu telefonul mobil pe pagina de Facebook în momentul în care a intrat într-o depășire, cu viteză, și s-a izbit frontal de un camion, conform Digi24.

Bărbatul care conducea microbuzului implicat în groaznicul accident din Ungaria, în urma căruia nouă români și-au pierdut viața, era un bărbat din Târnăveni.

 

Cel puţin 18 copii au rămas orfani. Psihologi şi asistenţi sociali se vor deplasa în comunele mureșene pentru a evalua starea copiilor, confrom dej24.ro.

În filmarea făcută de Petru Kalau, se vede cum acesta era mai atent la clipul video, la manelele ascultate în mașină și la comentariile de pe rețeaua de socializare, decât la șosea.

El intră cu viteză într-o depășire multiplă și nu observă camionul de pe contrasens decât în ultima clipă, când este prea târziu să mai reacționeze și să evite impactul.

 

Potrivit Adevărul, șoferul era din Târnăveni, tatăl a doi copii. În teribilul accident produs la aproximativ 60 de km de Budapesta, pe DN 4, și-au pierdut viața 9 români.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri