Caută
Close this search box.

Accident Italia: Românul care a murit încerca să salveze viețile altora

Un român şi-a pierdut viaţa aproape de Torino, după ce un tren a lovit în plin un camion care a fost prins între barierele de la calea ferată.

FOTO: La Repubblica

Românul încerca să ridice cu mâna o barieră ca să poată elibera camionul. L-a salvat pe şoferul din TIR, dar nu s-a putut salva pe el. Impactul a fost năucitor. Mecanicul trenului a murit şi el, iar 20 de călători au fost răniţi.

„Am simţit ca şi cum ar fi un cutremur. De vină e camionul cu transport special, cu şoferul care a traversat, în ciuda semnalelor şi când a venit trenul, bum! Şi eu sunt camionagiu, ştiu ce vorbesc”, a povestit unul dintre martori, potrivit digi24.ro.

Un român mort în accidentul feroviar cumplit din Italia

„Eu şi prietenul meu am auzit un zgomot, nu am ştiut iniţial ce s-a întâmplat, dar apoi am ieşit afară şi i-am ajutat pe cei de acolo”, a relatat un tânăr.

„A existat un impact în care a fost implicat un transport agabaritic, iar trenul a ajuns în starea în care vedeţi. I-am salvat pe cei implicaţi în accident, au fost aproximativ 20 de răniţi”, a declarat Marco Frezza, comandant al Brigăzii de pompieri din Torino.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri