Caută
Close this search box.

Dăncilă, o nouă gafă în ședința de Guvern: Putem spune, pe scurt, că reducem democrația

Premierul Viorica Dăncilă continuă cu dârzenie şirul gafelor monumentale.

În discursul ținut la începutul ședinței de guvern, Viorica Dăncilă a afirmat, nici mai mult nici mai puţin: „Putem spune, pe scurt, că reducem democrația”.

Ulterior, s-a corectat oarecum, pentru că a spus „reducem birocraţia„.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat joi că Executivul va adopta în şedinţă modificarea pachetului de legi privind achiziţiile publice, modificări care au fost făcute în baza consultărilor cu Comisia Europeană, conform Digi24.

„Aceste modificări au fost făcute pe baza consultărilor cu Comisia Europeană. Putem spune, pe scurt, că reducem democrația…reducem birocrația și reducem termenele. Cred că e foarte important acest lucru și cred că e așteptat de mulți români.”, a declarat Viorica Dăncilă.

Nu este prima dată când premierul Dăncilă face greșeli de exprimare.

Fiecare apariție a premierului Viorica Dăncilă este prilej de a consemna noi gafe sau exprimări deficitare. A fost cazul și luni, la conferinţa de presă comună susţinută la Bacău alături de comisiarul european Corina Creţu. Iar în urmă cu două zile, premierul ne invita să facem un „exercițiu de imagine”.Corect: „exercițiu de imaginaţie„.

Iar în urmă cu o săptămână, întrebată dacă îi este frică de o plângere penală, prim-ministrul a răspuns că „Orice om îi este teamă de o plângere penală”.

De asemenea, și vizita premierului croat la Palatul Victoria a fost marcată de gafe de protocol ale premierului Viorica Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri