Caută
Close this search box.

Alina Mungiu-Pippidi o susţine pe Viorica Dăncilă: Cei care îi critică gafele sunt nişte mizerabili

Alina Mungiu

Alina Mungiu-Pippidi, politolog, activistă a societăţii civile din România, pare a deveni un susţinătoar al premierului Dăncilă.

Ea afirmă că s-a creat o „haită” care ironizează gafele premierului Viorica Dăncilă şi îi cataloghează pe cei care o critică drept „mizerabili”.

Mie nu-mi place cum este înjurată doamna Dăncilă, am mai spus şi spun, bărbaţii nu sunt înjuraţi ca femeile atunci când obţin poziţii şi cei care se simt mândri că se simt superiori ei.

Sunt în realitate nişte mizerabili, ăsta-i adevărul. Nu i-am auzit vorbind cu curaj în timpul lui Năstase! Nu auzeai pe niciunul piuind pe aici, iar eu nu puteam să apar la nicio televiziune pentru că, vorba aceea, făceam mare scandal. Acuma, astăzi, sunt toţi extraordinar de bravi, toţi ştiu limba română mai mult ca ea. Dacă m-aş pune eu pe ei cu limba lor română, ar fi toţi în aceeaşi poziţie faţă de mine cum sunt ei faţă de ea.

Atunci când se creează haită contra cuiva să nu facem parte din haita asta.” a spus Alina Mungiu-Pippidi, la TVR1, conform de DC News.

… „Să nu ne mai legăm de fleacuri: de cum vorbeşte lumea, de cum se coafează lumea… Mai ales, legaţi-vă de bărbaţi dacă sunteţi sunteţi aşa bărbaţi” a mai spus Pippidi.

Declaraţiile Alinei Mungiu-Pippidi au fost făcute în emisiunea în emisiunea România9 de la TVR, joi seara.

6 răspunsuri

  1. noroc ca nu se uita nimeni la porcaria aia de emisiune de la TVR 1 !

  2. Madam, pretinzi că ești o intelectuală rasată, cu un bărbat aidoma ție, cu un frate talentat – artist – premiat, etc, etc…Înțeleg spiritul matale de turmă (adică gen) …nu da într-o femeie… sigur îți aperi genul….numai că ai greșit adrisantu’… Veorica face de râs toate femeile din Românica… sau poate că nu??? de altfel despre ele se spune că sunt f. frumoase…deci, și foarte proaste…și cam curve…matale fiind mai urâțică se presupunea că ești mai deșteaptă….dar se pare că la matale nu merge aia cu compensația din natură….frumoasă și proastă…cum de altfel nu se potrivește nici țaței de Videle.. dar poate totuși pierzi niște ore și o înveți să citească, măcar, că de gândit nici nu poate fi vorba… În rest, orivoir și bonjur , madam !!!!

  3. Riscați să vă pierdeți în ridicol cu afirmațiile pro Dancila. Madam Dancila , înainte de a fi femeie este prim ministrul României .Eu, o femeie simplă și cetățean român , care a absolvit doar liceul cu diploma, nu admit ca prim ministrul României să vorbească agramat si incapabil de a se exprima în propoziție . Ce să mai zic de o frază?

  4. Nu uita Pippidi ca de fapt tu esti o EMIGRANTA , FIIND CU REZIDENTA PERMANENTA IN GERMANIA,unde locuiesti ! De ce ai plecat ? Pentru ca iti este mai bine acolo? Atunci lasa-ne ! Feminismele tale nu se potrivesc pentru un prim-ministru natang, educat in baconul unui bloc din Videle. Cum indraznesti sa ne faci mizerabili, daca vedem in fiecare zi pe Dancila paralela cu realitatea si limba romana, cu imposibilitatea ei de a pronunta corect ceeace citeste, adica vizibil ca nu intelege ce citeste?De ce ar trbui sa tin cu femeia asta?Pentru ca s-a cocotat pe o inaltime si MEREU AMATASTE SI NU STIE CE I SE INTAMPLA?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri