Caută
Close this search box.

Elena Udrea, anunț bombastic: De ce m-aş duce şase ani la puşcărie? Mă voi adresa ONU

Elena Udrea, care în prezet se află Costa Rica, unde ar fi cerut azil politic, a declarat, la România TV, că ar fi absurd să fie condamnată definitiv în dosarul Gala Bute, iar dacă totuși va fi condamnată, se va adresa ONU.

„De ce m-aş duce 6 ani la închisoare doar pentru că vor Coldea şi Kovesi? Statutul meu aici este al unui om prigonit în ţara lui. Mă voi adresa în continuare Organizaţiei Naţiunilor Unite, o să prezint cazul meu şi acolo. Voi continua (n.r. dacă va fi condamnată) să mă lupt de aici pentru a dovedi că în România se petrece un abuz nemăsurat şi să găsesc o soluţie ca acea soluţie să fie desfiinţată la un moment dat”, a spus Elena Udrea la RTV.

Udrea susținea va reveni în ţară dacă procesul va fi repus pe rol la o altă instanţă de fond care să ia toate probele în considerare și afirmă că are statutul ”unui om care este prigonit în ţara lui”.

”Mă voi adresa zilele următoare Organizaţiei Naţiunilor Unite. Prezint cazul al meu şi acolo şi, dacă prin absurdul absurdului, se întâmplă acest absurd până la capăt şi eu rămân condamnată în dosarul Gala Bute voi continua să mă lupt de aici de unde sunt protejată de legi internaţionale pentru a dovedi că în România se petrece un abuz nemăsurat împotriva mea şi să găsesc o soluţie ca acea sentinţă să fie desfiinţată la un moment dat”, şi-a încheiat Elena Udrea intervenţia în direct din Costa Rica.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au amânat miercuri pentru 5 iunie decizia definitivă în dosarul Gala Bute, în care Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltării Regionale, a fost condamnată, în primă instanţă, la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri