Caută
Close this search box.

Pleşoianu cataloghează #Rezist drept promotoarea unei «hărmălăi scelerate» în speranţa că devine preşedintele celor cu «mansarda intactă»

Campania iniţiată de Liviu Pleşoianu pe Facebook, care, crede el, îl va propulsa în fotoliul de la  Palatul Cotroceni, este agresivă şi plină de jigniri la adresa celor care gândesc altfel decât el.

Pleşoianu le propune celor cu „mansarda intactă” să i se alăture în cadrul unui nou proiect, care este, de fapt, susţinerea sa în viitoarele alegeri prezidenţiale.

Totodată el îi „înfiereză „pe protestatarii #Rezist, lăsând să se înşelegă faptul că sunt autorii unei „hărmălăi scelerate„.

…Vindecarea despre care tot vorbesc presupune implicarea noastră, a celor mulți, într-un Proiect național profund, UMAN! Toți cei cu mansarda intactă și cu inimă vie și caldă dincolo de coaste pot schimba soarta acestei țări, scrie Liviu Pleşoianu pe pagina sa de Facebook.

Cu o singură condiție – să mergem ÎMPREUNĂ, dincolo de dincolo, în pofida oricăror încercări de a ne așeza în tabere adverse…

Indiferent câți troli deghizați în oameni ar arunca în luptă Marele Dezbinator, nu uitați nicio clipă că faceți parte din MAJORITATE! Toată hărmălaia scelerată pe care o produc non-stop are o singură menire – să vă facă să credeți că ei sunt „cei mulți” și să vă determine să dați înapoi dezgustați de toate comentariile lor bolnave (…).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri