Caută
Close this search box.

Codrin Ştefănescu îl contrazice pe Dragnea în legătură cu plecările din PSD: Nu îi acuz de trădare

codrin-stefanescu

Codrin Ştefănescu, secretarul general adjunct al PSD, s-a remarcat cu o declaraţie diferită de cele ale liderilor PSD, în frunte cu Liviu Dragnea, în legătură cu migrările din partid către formaţiunea lui Victor Ponta – ProRomânia.

Codrin Ştefănescu a spus că nu poate să îşi acuze de trădare colegii care aleg să îşi dea demisia din PSD şi să se mute la ProRomânia.

El susţine că îi vede pe cei care au plecat ca pe nişte oameni care au muncit în campanie, dar a precizat că se arată îngrijorat de starea partidului.

Stefănescu a declarat, conform România TV, că nu îşi poate acuza colegii de trădare, fiind oameni care au muncit în campanie.

„Eu am fost omul care mereu a refuzat să se gândească la excluderi sau la pierderi, pentru că orice coleg care hotărăşte să plece şi se desprinde de marea structură a PSD este o mare pierdere. Eu mă gândesc la aceşti colegi ca la oameni care au tras cu noi în campanie. Nu pot să îi acuz de trădare, dar pot să mă arăt îngrijorat şi să mă gândesc ce putem face cu colegii din PSD ca să îi aducem la matcă. În momentul acesta, noi avem adversari foarte puternici şi trebuie să găsim soluţii pentru a rămâne împreună”, a spus Codrin Ştefănescu.

https://magnanews.ro/2018/05/25/titus-dobre-catalogat-liderii-psd-tadator-tara-e-condusa-dragnea-valcov-shhaideh-restul-executanti/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri