Caută
Close this search box.

”Super Simo”, drumul către marele triumf

Un studiu atent al tabloului principal de la Roland Garros arată fără dificultate care ar putea fi traseul marii noastre campioane Simona Halep către marele triumf numit ”Roland Garros”, adică primul său titlu de Grand Slam, pe care i-l dorim cu toții atât de mult, dincolo de eterna problemă a lui ”a fi sau a nu fi pe locul 1 mondial!”.

Cum bine se știe, în primul tur Simona o va întâlni luni, 28 mai, în jurul orei 12, pe americanca ALISON RISKE (105 WTA)

În turul doi, se va duela cu invingatoarea dintre MYRTILLE GEORGES si TAYLOR TOWNSEND, ambele venite cu wild card.

În turul trei, Simona ar putea juca cu BETHANIE MATTEK SANDS, JOHANNA LARSSON, ANDREA PETKOVIC sau KRISTINA MLADENOVIC, posibil chiar cu ultima dintre acestea.

În turul patru, cele mai probabile adversare ar fi ELISE MERTENS, ELENA VESNINA, DARIA GAVRILOVA sau, Doamne Ajută, SORANA CÂRSTEA

În sferturi, ANGELIQUE KERBER, CAROLINE GARCIA sau KIKI BERTENS. Dar poate ne rezervă o surpriză IRINA BEGU sau ANA BOGDAN.

În semifinale, GARBINE MUGURUZA, SERENA WILLIAMS (dacă nu clachează pe parcurs), MARIA SHARAPOVA sau KAROLYNA PLISKOVA. Nu sunt de neglijat nici VANDEWEGHE sau KUZNETOVA.

Iar în finală, ELINA SVITOLINA, VENUS WILLIAMS, PETRA KVITOVA sau, evident, CAROLINE WOZNIACKI, actualul nr.2 mondial și principala ei urmăritoarede aproape un an.

Să îi spunem, cu toții, mult succes lui Super Simo ! Suntem convinși că îl va avea. (foto dnaindia.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri