Caută
Close this search box.

Rădulescu «Mitralieră» îl atacă pe Dragnea: Colegii noștri nu sunt trădători ori şobolani; suntem nemulţumiţi de liderul PSD

Cătălin Rădulescu, deputat PSD, poreclit «Mitraliera», îl critică şi pe Liviu Dragnea, liderul PSD, cel care i-a numit „şobolani” pe Victor Ponta şi pe Mihai Tudose.

Totodată, el face notă discordantă în PSD și ia apărarea celor care au decis să plece la ProRomânia, partidul lui Victor Ponta.

Rădulescu spune că nu sunt excluse noi plecări din PSD. Criticile sale se îndreaptă și către Lia Olguţa Vasilescu, Mihai Fifor ori Adrian Ţuţuianu.

„Îi rog pe toţi colegii din PSD să nu mai facă afirmaţii ordinare şi grele la adresa altor colegi şi anume să considere trădător sau şobolan un coleg care pleacă, are altă opţiune, nu mai vrea să stea în acest partid, care e nemulţumit de faptul că alte persoane care sunt puse în funcţii nu sunt de nivelul intelectual al nostru, care suntem intelectuali, sau poate nu este mulţumit de modul în care este tratat.

Niciun coleg – asta o spun public şi trag un semnal de alarmă – de la noi din partid nu este nici trădător, nici şobolan. Este opţiunea lui dacă nu mai vrea să stea. Colegii noştri au fost adulaţi, iubiţi, respectaţi în anumite momente ale partidului nostru, ca miniştri sau ca simpli colegi, de persoane care astăzi transmit mesaje şi îi fac trădători, îi fac în toate felurile pe cei care au ieşit public în apărarea unora ca Olguţa Vasilescu (inclusiv eu am apărat-o când i s-a întâmplat ce i s-a întâmplat), Mihai Fifor (când a fost făcut de către colegii din partid ofiţer SIE ca să nu fie pus prim-ministru), Adi Ţuţuianu (căruia, atunci când a fost dat jos din funcţia de ministru, o mulţime de colegi i-au luat apărarea).

Cei care îi numesc pe colegi trădători sau şobolani nu facă altceva decât să determine plecarea altora. Atâta timp cât ei nu se manifestă în regulile de bun-simţ şi de conduită colegială nu fac decât să determină plecarea altor oameni, care nu sunt nici şobolani, nici trădători„, a declarat Cătălin Rădulescu conform Stiripesure.

Cătălin Rădulescu mai afirmă că, momentan, nu are de gând să plece din PSD, lucru pe care l-ar fi putut face imediat după ce organizaţia judeţeană din care face parte i-a retras sprijinul politic. „sigur că suntem nemulţumiţi toţi de Dragnea„, a precizat Rădulescu, adăugând că aştepată să vadă ce se va întâmpla în perioada următoare, dacă Liviu Dragnea va fi sau nu condamnat şi dacă vor mai pleca şi alţi parlamentari PSD către Pro România.

IATA SI CE A POSTAT RADULESCU pe FACEBOOK

sursa foto: facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri