Caută
Close this search box.

”Toată lumea știe, Cupa e-n Bănie” !

CSU Craiova a cucerit, așa cum era și normal. Cupa României la fotbal, readucând unul din trofeele sportului-rege în orașul legendarei (deja) Universitatea, echipa care făcea legea în fotbalul românesc – și chiar european – pe la începutul anilor 80 și care a cucerit ultimul titlu național în 1991, sub comanda antrenorului Sorin Cârțu.

Băieții lui Devis Mangia au câștigat clar meciul cu fosta divizionară secundă și puțini se îndoiau de acest lucru, chiar dacă sibienii erau tocmai aceia care eliminaseră din Cupă FCSB-ul lui Gigi Becali.

Gustavo Vagenin (în min.29) și Alexandru Mitriță, supranumit ”noul Hagi al României” (în min.58) au pecetluit un simetric 2-0 (1-0), o victorie firească, a unei echipe care a luptat în acest sezon și pentru titlul național, până spre partea a doua a play-off-ului. Așadar, nimic nou sub soare, cu observația că toată lumea alteaptă acum să vadă cum va continua povestea noii ”Universitatea”, devenită CSU Craiova prin grația FR Fotbal și a justiției române.

Sigur, Hermannstadt merită toate felicitările. Sibienii nu au jucat deloc rău, au avut chiar și câteva bune ocazii de gol și au furnizat un frumos spectacol celor 30.642 de spectatori din tribunele Arenei Naționale. Spectatori de la care s-a auzit un frenetic și parcă sosit din trecut refren : ”Toată lumea știe/Cupa e-n Bănie!”… (foto Digi Sport)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri