Caută
Close this search box.

Ponta: Cei care acuză demisionarii din PSD, au limbaj de huligani frustraţi; Dragnea mă înjură, dar se lăuda cu realizările mele

Lupta dintre Victor Ponta şi Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a atins cote nebănuite. Ponta, deputat independent, fostul premier şi lider al PSD, îi numeşte „huligani frustraţi” pe liderii partidului care i-au calificat drept trădători pe demisionarii din PSD, la ordinul lui Dragnea.

Deunăzi, chiar Dragnea îl cataloga pe Ponta drept un „şobolan„.

Totodată, susţine Ponta, că Guvernul Dăncilă “a adus cea mai incompetentă şi obedientă echipă de guvernare”.

În opina lui Ponta, foşti baroni din PD şi PRM (fostul partid al lui Vadim Tudor – n.n.) „tronează” în prezent la conducerea PSD, afirmând că aceia care, la ultimele campanii electorale, se lăudau cu realizările Guvernului său, astăzi îl înjură.

…Nu ma mira si nu ma supara torentul de mizerii, minciuni si ura, de jigniri si acuzatii isterice pe care Gruparea “Dragnea” l-a pornit in mod direct si prin propagandistii platiti cu bani publici / Mecanismul lor comunicațional este de tip bolșevic – / toata elita tradiționala – ( de la Ion Antonescu, la Maniu s.a. ) – a fost acuzata de trădare in procesele perioadei 1946-1949, scrie Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

(…)Reacția coordonata a diverse organizații PSD – toți cu mesajul unității partidului – seamănă izbitor cu reacțiile coordonate de consilierii sovietici

(…)Limbajul de huligani frustrati atunci cand improasca epitetele de “sobolani, tradatori , securisti” impotriva celor care au curajul sa spuna adevarul demonstreaza tuturor nivelul lor moral si intelectual/ si nu face decat sa produca mai multa dezamagire si dezgust (…).

(…)1. PSD a fost capturat si este condus acum de un grup de oameni care au crescut in PD-ul lui Basescu si au migrat in 2001 din Opozitie la Putere / acesti oameni ne-au dat afara sau ne-au indepartat din PSD pe noi cei care am fost doar acolo de la inceput si ne numesc tradatori pentru ca plecam de la Putere intr-un proiect nou care nu are de oferit nici functii nici avantaje

2. Si eu si multi altii am intrat in PSD si ne-am mandrit cu faptul ca acest partid a dat tarii cele mai eficiente si competente guvernari in 2001-2004 si 2012-2015/ plecam acum din PSD care prin Guvernul Dancila a adus cea mai incompetenta si obedienta echipa de guvernare

3. Fosti PD isti si PRM isti alaturi de baroni nemuritori troneaza azi in fotoliile de conducere si folosesc PSD ul pentru putere si bani/ PSD a fost partidul oamenilor competenti si al celor cu venituri medii si mici care au nevoie de politici dezvoltare si bunastare (…)

4. In ultimele campanii electorale , inclusiv in cea din 2016 , Dragnea si cei care ma injura azi in toate felurile au mers in fata oamenilor cu pliante in care se laudau cu realizarile Guvernului Ponta si promiteau sa le continue / acum oamenii se considera mintiti si sunt dezamagiti de ceea ce s-a intamplat cu votul lor (…)

6. In mascarada de lupta cu “Statul Paralel” Liviu Dragnea trebuie sa le spuna colegilor sai de ce a insistat atat de mult sa mearga la taote intalnirile cu Codruta Kovesi si sefii serviciilor de informatii, de ce nu a spus niciodata nimic despre problemele colegilor ci doar a cerut protectie pentru el insusi, de ca taia porci la vile de protocol si o mangaia pe ghips pe prietena lui “Codruta” – mai ales sa spuna de ce a sustinut in 2016 numirea Codrutei Kovesi pt un nou mandat de 3 ani in fruntea DNA desi cunostea deja abuzurile si greselile comise

7. Liviu Dragnea si-a castigat sprijinul multor lideri politici sau din presa prin promisiunea repetata de a adopta legile privind amnistia si gratierea – ceea ce sigur nu este in interesul PSD / intre timp insa Dragnea nu a facut nimic pentru oprirea legala a abuzurilor negociind doar amanarea si rezolvarea problemelor lui penale / oameni Darius Valcov sau Dan Andronic il slujesc si acum sperand ca ii va scapa de problemele penale dar au toate sansele sa aiba soarta “prietenilor” de la Constanta- Nicusor Constantinescu si Radu Mazare care au fost si ei “ajutati” de “prietenul Liviu” / asa zisele “legi ale justitiei” au reprezentat un simplu instrument de negociere prin care Dragnea spera sa isi asigure imunitatea si controlul viitor al unui Sistem ce ramane neschimbat (…)

Un răspuns

  1. Doamnelor și domnilor, poate să-mi spună cineva cum a intrat și cum a terminat Facultatea de Petrol și Gaze țața Veorica? Se știa în acea epocă că dacă posezi ceva relații, acolo se putea intra „ușor”!!! Pentru că mi se pare imposibil ca nimeni, nimeni să nu-și amintească nimic !!! Vă este frică români??? Sigur, sunteți generația ceaușisto-pesedistă și desigur, suferiți de o boală cronică, malignă, suferiți de uitare !!! Dar chiar așa, toți, toți ???? Poate-și reamintește cineva cum citea Veorica, sau dacă citea ceva… pentru că nu cred că înțelegea cât fac 9×9. Poate vă reamintiți și se deschid cataloagele și mințile contemporanilor țaței… și așa aflăm și noi de unde ni se trage!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri