Caută
Close this search box.

PSD a stabilit data mitingului pro-Dăncilă: Vor fi cel puțin 60.000 de oameni

PSD a decis să organizeze un miting pentru susţinerea premierului Viorica Dăncilă.

A fost stabilită şi data manifestaţiei, în mod neoficial. Urmează ca zilele următoare să fie făcut anunțul de către Liviu Dragnea.

Data de 9 iunie a fost stabilită de principiu de către liderii PSD, iar membrii au fost informați să se pregătească pentru a ieși în stradă ca să o susțină pe Viorica Dăncilă, dar și pe cei din conducerea partidului, potrivit digi24.ro.

Coaliția PSD-ALDE vrea să dea un mesaj ferm de susținere la atacurile la adresa lui Liviu Dragnea, PSD și Guvern.

O ședință de partid urmează să aibă loc la finalul săptămânii sau la începutul celei viitoare pentru a oficializa această propunere, pentru că Liviu Dragnea este plecat din țară.

Un răspuns

  1. Orban ironizeaza mitingul PSD(,,,)____––____cam are dreptate orban, chestia asta cu mitinguri ” de sustinere” miroase si a frica, guvernul pare ca vrea sa-si administreze o doza de incredere, pe care -in adanc- stie ca a cam pierdut-o …Insa participant se vor gasi, dar nu inseamna si o rezolvare -chiar minimala- a situatiei din Romania…Nu mitingurile -si nici protestele- vor creste nivelul de trai al romanilor ci munca eficienta, care nu are sens si nici NU se poate face,cu un parlament fantastic de mare, cu salarii si pensii fantastic de mari(chiar daca pentru doar cateva mii de indivizi, care sunt parlamentarii, fostii, si „oamenii” lor), institutii fara sens platitte regeste, chiar caste intregi, platite fara sens, etc., etc. si nu se poate face cu o clasa politico-administrative fantastic de mare si fantastic de corupta…///2-Oamenii competenti si „europenii adevarati” pot schimba tara – Interviu cu senatorul care a dat Franta pe Romania(ziare.com.”)…Avem patru milioane de romani care traiesc in afara granitelor. E o forta extraordinara!…Nu avem de ales. Noi trebuie sa ne asiguram ca oamenii astia se implica politic si social, ca pot ajuta la dezvoltarea Romaniei….”_____––-______Eu spun asta de ani si ani, insa acest senator(USR) crede ca, capusele din politica si administratia romana se vor da singure la o parte si-i vor invita pe profesionisti sa le ia locul…Total gresit! Niciodata nu se va intampla asa ceva, exact cum am spus intr-un comentariu recent, fortele destructive( aripa criminala a fostei securitati, ex- si noua nomenclatura comunista) sunt total decisi ca, ori isi recapata toate privilegiile, ori Romania va dispare de pe harta lumii..Deci Solutia este , or interventia institutiilor suprastatale, or intoarcerea la Monarhie cu aport Englez si-simultan- aducerea in tara a acestor zece mii de profesionisti, de care tara are nevoie ca SA MAI EXISTE…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri