Caută
Close this search box.

Vor candida și Cioloș, și Iohannis la Președinție?

Dacă anul viitor ar candida și Cioloș, și Iohannis?

Fostul ministru al muncii în Guvernul Cioloș, Dragoș Pîslaru, care se numără printre fondatorii noului partid al fostului premier, Mișcarea România Împreună, spune că formațiunea este pregătită pentru o eventuală candidatură la Președinție a liderului Dacian Cioloș.

Iar o candidatură a președintelui Iohannis pentru un nou mandat nu ar exclude o candidatură a lui Dacian Cioloș, a arătat fostul ministru.

„Da, este în stare să ducă o asemenea candidatură și suntem pregătiți pentru acest lucru, este o responsabilitate pe care o avem față de cetățeni”, a spus Dragoș Pîslaru în emisiunea „În fața ta” de la Digi24.

– Sunteți pregătiți și dacă va candida la un nou mandat Klaus Iohannis? a fost întrebat Dragoș Pîslaru.

– Da, sigur că da, am spus-o în repetate rânduri…

– Adică să candideze atât Klaus Iohannis, cât și, din partea dvs, dl. Cioloș, a precizat Claucanddiu Pândaru.

– Din acest punct de vedere, a răspuns Dragoș Pîslaru, ar trebui să ne uităm la ce aduce pozitiv această bătălie, în condițiile în care trebuie să fim siguri că există un al doilea tur. (…)

– Unii analiști v-ar putea spune, de exemplu, ceva negativ: că veți diviza dreapta….

– Despre asta este vorba. Deci în contextul acelor alegeri prezidențiale, trebuie să te asiguri că în turul doi vom avea măcar o opțiune pe care să o putem considera ca alternativă, a explicat Dragiș Pîslaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri