Caută
Close this search box.

Meghan Markle este însărcinată. Cine a făcut anunțul

Prințul Harry se pare că va deveni tată mai curând de cât se credea. Meghan Markle ar fi însărcinată în trei luni! Pregătirile pentru nunta celor doi ar fi fost urgentate tocmai din acest motiv. 

În timpul ceremoniei de nuntă, cuplul regal a schimbat câteva priviri cu subînţeles chiar în momentele în care se vorbea despre familie, copii şi sex.

În timp ce episcopul de Windsor vorbea despre căsnicie, spunând că „este fundamentul unei vieţi de familie, în care copiii se nasc şi sunt crescuţi”, Harry s-a întors înspre Meghan şi a zâmbit.

Meghan a chicotit, de asemenea, când episcopul a vorbit despre „încântarea şi emoţia uniunii sexuale”, deşi probabil au mai fost mulţi care au zâmbit la auzul acestei expresii.

Totuşi, a fost suficient pentru fanii de pe Twitter să înceapă să se întrebe dacă nu cumva noua Ducesă de Sussex nu este cumva deja însărcinată.

Unii au sugerat că rochia lui Meghan arăta de parcă ar fi ascuns un început de burtică de gravidă.

Zvonurile nu pornesc de nicăieri – este binecunoscut faptul că noul cuplu îşi doreşte copii.

În primul interviu după anunţul logodnei, Harry a declarat pentru BBC că speră „să întemeieze o familie în viitorul apropiat”.

RadarOnline consemnează că Harry şi Meghan au fost la mai mulţi medici specilişti în fertilitate în lunile premergătoare nunţii regale. Meghan Markle va împlini 37 de ani în luna august a acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri