Caută
Close this search box.

Protest la PSD Teleorman: Nu vrem la şefia DNA o slugă din gaşca ta

protest

Câteva persoane nemulţumite de decizia CCR, potrivit căreia preşedintele României urmează să emită decretul privind revocarea din funcţie a procurorului şef al DNA au participat la un protest, miercuri după amiază, la sediul PSD Teleorman. Manifestanţii au pus afişe cu mesajul ”Nu vrem la şefia DNA o slugă din gaşca ta”, informează News.ro.

Procurorii şi judecătorii au protestat în tăcere pe treptele Curţii de Apel din Bucureşti

Manifestanţii au printat pe coli A4 mesajul ”Nu vrem la şefia DNA o slugă din gaşca ta”. Colile au fost puse pe sediul central al PSD Teleorman miercuri seară, după ce Curtea Constituţională a anunţat decizia în urma căreia procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, ar urma să fie revocat din funcţie.

Protest la Alexandria, în faţa sediului PSD

Un astfel de mesaj a fost postat pe aleea care duce către intrarea principală în sediul PSD din Alexandria, iar altul a fost pus pe unul dintre zidurile clădirii în care îşi are sediu organziaţia judeţeană pe care timp de mai mulţi ani a condus-o Liviu Dragnea.

Câţiva teleormăneni au încercat să-i mobilizeze pe locuitorii din judeţ pentru a participa la un miting spontan în faţa sediului PSD din munciipiul Alexandria, însă doar câteva persoane şi-au făcut apariţia în zonă la ora la care fusese anunţat protestul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri