Caută
Close this search box.

Tulburător: Cristian Țopescu a murit chiar de ziua fiului său cel mare

Zi de naștere foarte tristă pentru Cristi Țopescu – fost și el jurnalist – al doilea copil al regretatului Cristian Țopescu. În ziua în care a împlinit 42 de ani, acesta și-a pierdut tatăl. Fostul genial comentator sportiv a murit marți, 15 mai, la spitalul Elias, unde fusese internat cu o săptămână înainte, în urma agravării unor probleme cronice, în special de diabet.

În vârstă de 81 de ani, împliniți pe 26 martie a.c., Cristian Țopescu a fost căsătorit de trei ori și a avut câte un copil din fiecare căsnicie. Prima soție a a fost Rodica, mama cunoscutei jurnaliste Cristina Ţopescu (57 de ani), care s-a consacrat și ea în lumea televiziunii. Cristian Țopescu a divorțat de prima soție după 11 ani și s-a căsătorit cu Rosemarie, o economistă din București. Aceasta i-a dăruit primul băiat, pe Cristi, acum în vârstă de 42 de ani.

Regretatul comentator sportiv și Rosemarie s-au despărțit după 15 ani de mariaj.Mai târziu, la 61 de ani, Cristian Țopescu a luat-o de soție pe Christel Ungar, colega sa din TVR, mai tânără cu 29 de ani decât el. Și aceasta i-a dăruit un băiat, pe Felix Sebastian (20 de ani), acum student la Viena. (foto Click!)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri