Explodează PSD? Peste 20 de parlamentari își vor anunța trecerea în tabăra Ponta! Cel puțin alți 20 parlamentari din PSD ar urma în perioada imediat următoare să își anunțe plecarea spre PRO România – ar fi vorba de 8 senatori și 12 deputați.

Liderii PSD din jurul lui Liviu Dragnea susțin că operațiunea lansată de Victor Ponta are complici în PSD. Ei îl indică pe fostul premier Mihai Tudose, dar și pe alți lideri apropiați de acesta.

”Doar nu crezi ca deputata aia din Brăila a plecat la Ponta fără acordul lui Tudose. Aia nu ieșea din cuvântul lui. Evident că sunt mai mulți băgați în treaba asta”, a declarat un apropiat al șefului PSD pentru MagnaNews. Aceleași surse susțin că declarațiile lui Victor Ponta privind baronii din PSD nu sunt întâmplătoare. Ele ar reprezenta promisiunea că prin venirea spre partidul său vor scapă de sub stăpânirea baronetului pe care nu și-l dorește. Ponta ar fi enumerat explicit baroni ca Marian Oprișan, Olguța Vasilescu, Paul Stănescu…

Potivit unor surse parlamentare, Ponta este foarte aproape de a-i transfera pe Mihai Tudose şi pe Ecaterina Andronescu, doi dintre oamenii cu greutate în PSD, trecerea celor doi la Pro România fiind văzută ca un impuls şi pentru social-democraţii încă nehotărâţi.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 8 =