Caută
Close this search box.

Alba Blaj este în finala Ligii Campionilor la volei feminin, rezultat fantastic!

alba blaj

Echipa feminină CSM Volei Alba Blaj s-a calificat, sâmbătă, în finala Ligii Campionilor. Aceasta după ce a învins pe Galatasaray Istanbul, în semifinalele turneului Final Four, desfășurat în acest weekend la Sala Polivalentă din București, informează România Actualităţi.

Băcăuancele, campioane europene universitare la volei, după turneul din Polonia

Performanța Albei Blaj, campioana României în sezonul precedent, este o premieră pentru o echipă de volei din România. Meciul câștigat în fața turcoaicelor s-a încheiat cu scorul de 3-1 (23-25, 25-17, 25-22, 25-22), în uralele suporterilor care au scandat frenentic.

Adina Salaoru, Alba Blaj: „Nu-mi vine să cred!”

„Sincer, nu îmi vine să cred că ne-am calificat în finala Ligii Campionilor. Nimeni nu cred că realizează asta încă. (…) avantajul nostru a fost că am plecat cu ultima şansă în Final Four. Cred că adversarii noştri ne-au subestimat”, a declarat, imediat după meci, căpitanul Albei Blaj, Adina Salaoru, potrivit Agerpres.

În finala de duminică a Ligii Campionilor, programată la ora 19.00, Alba Blaj o va înfrunta pe VakifBank Istanbul, campioana en titre, în timp ce în finala mică se vor întâlni, de la ora 16.00, Imoco Volley Conegliano, din Italia, și Galatasaray.

În acest sezon, în campionatul național feminin de volei, Alba Blaj s-a clasat doar pe locul al doilea, după CSM București. Echipa ardeleană s-a calificat direct în Final Four-ul Ligii Campionilor, fără să mai treacă prin faza intermediară, Playoff 6, datorită faptului că este gazdă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri