Caută
Close this search box.

Avem o nouă campioană la fotbal, laureată a patra oară

Echipa antrenorului Dan Petrescu, CFR Cluj, a devenit noua campioană a României la fotbal, după ce a învins cu 1-0 (1-0) chiar campioana en-titre, Viitorul Constanța, formația antrenată și patronată de fostul coleg și căpitan de echipă al lui petrescu din Generația de Aur, Gheorghe Hagi.

Titlul de campioană merge din nou, așadar, la Cluj Napoca, acolo unde CFR a reușit să se impună într-un meci decisiv chiar pe teren propriu, adică pe moderna Cluj Arena.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Djokovic în minutul 43, imediat după ce a fost introdus pe teren în locul lui Bordeanu, care a ieșit accidentat.

Duelul pentru titlu a avut loc între CFR Cluj și FCSB (fosta Steaua), echipa patronată de Gigi Becali și antrenată de Nicolae Dică, care de asemenea a câștigat pe teren propriu, dar inutil, meciul cu o altă fostă campioană, Astra Giurgiu, cu scorul de 1-0, singurul gol fiind marcat de francezul Harlem ”Bizonul” Gnohere (30 de ani), cel care îl înlocuiește – cu destul succes – pe Alibec..

În clasamentul final al play-off-ului CFR Cluj a acumulat 50 de puncte, iar FCSB doar 49 de puncte.

De notat că noua campioană, CFR Cluj, obține astfel cel de-al patrulea titlu de campioană a României, ultimul fiind obținut în anul 2012, cu ex-dinamovistul Ioan Andone pe banca tehnică. Pentru Dan Petrescu este al doilea titlu, după cel obținut cu Unirea Urziceni. (foto digisport)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri