Caută
Close this search box.

Bărbat ca stânca, a plâns la despărțire

Cunoscut ca un bărbat ca stânca, puternic și foarte stăpân pe el, celebrul portar Gianluigi Buffon şi-a anunţat plecarea de la Juventus, după 17 ani, cu ochii în lacrimi. Portarul de 40 de ani a făcut anunțul într-o conferință de presă. Sâmbătă, 19 mai, va fi ultimul său meci la Juventus.

„Sâmbătă va fi ultimul meu meci în tricoul lui Juventus. Sunt mândru că am reuşit atâtea performanţe alături de Juventus. Îmi voi termina aventura cu două trofee câştigate. Acesta este lucrul cel mai frumos. Cu 15 zile în urmă eram sigur că mă voi retrage. Între timp, am primit mai multe oferte tentante de pe teren şi din afara lui. Cea mai importantă din afare terenului este de la Juventus. Voi anunţa săptămâna viitoare ce decizie voi lua”, a mărturisit Buffon cu lacrimi în ochi, potrivit Digisport.

Ajuns la 40 de ani, Buffon anunţase iniţial că se va retrage la finalul sezonului. El a cucerit cu Juve 18 trofee: 9 titluri, 4 Cupe şi 5 Supercupe ale Italiei. A fost şi campion mondial cu „squadra azzurra”, în 2006, şi intenţiona să se retragă după Mondialul din Rusia, din vară, la care Italia nu a reuşit însă să se califice.

Ultimul meci al portarului, Juventus – Verona, se va disputa sâmbătă, de la ora 16:00. (foto fourfourtwo)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri