Caută
Close this search box.

Bitdefender își reînnoiește în mod public angajamentul de a te proteja

Aflăm de la echipa Bitdefender: în această lună, Bitdefender a semnat Cybersecurity Tech Accord împreună cu alte 30 de companii ce activează la nivel global, printre care ABB, Arm, Cisco, Facebook, HP, HPE, Microsoft, Nokia și Oracle.

Acest acord reprezintă un angajament al celui mai extins grup de companii constituit vreodată pentru protejarea și sporirea puterii utilizatorilor în mediul online, precum și pentru îmbunătățirea securității, a stabilității și rezilienței spațiului cibernetic. Mai mult decât atât, pentru Bitdefender, acest acord reprezintă o reînnoire a angajamentului de a te proteja.

În cei aproximativ 17 ani de existență ca furnizor de securitate cibernetică, Bitdefender a fost mereu atent la noile amenințări și tendințe și a oferit instrumentele necesare pentru a lupta împotriva acestora.

Acest acord reprezintă angajamentul public al echipei Bitdefender de a nu ajuta niciodată un guvern să lanseze atacuri cibernetice împotriva cetățenilor nevinovați sau a companiilor. Compania va face tot ce îi stă în putință pentru a proteja soluțiile sale de securitate împotriva tentativelor de manipulare sau exploatare, pentru a oferi aceeași protecție tuturor clienților la nivel mondial, indiferent de motivația atacurilor online. Mai mult, Bitdefender va ajuta dezvoltatorii, utilizatorii și companiile care folosesc tehnologia oferită de firmă să se protejeze mai bine.

Toți cei cei din industria high tech sunt bineveniți să se alăture eforturilor făcute de Bitdefender de a limita pierderile economice și breșele de securitate a datelor.

Pentru a afla mai multe despre acest parteneriat și pentru a vedea lista completă a entităților care îl susțin, puteți accesa http://www.cybertechaccord.org.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri