Caută
Close this search box.

Bombă în familia regală a Marii Britanii. Nunta prințului Harry cu Meghan Markle ar putea fi anulată. „Este cea mai mare greşeală din istorie”

Thomas Markle Jr, fratele viitoarei membre a casei regale, tocmai a trimis o scrisoare deschisă prințului Harry prin care îl atenţionează pe acesta să anuleze evenimentul.

“Nu este prea târziu, aceasta este cea mai mare greşeală din istoria nunţilor regale. O să transforme totul într-o glumă şi îşi va bate joc de familia regală” sunt cuvintele pline de venin ale fratelui biologic al actriţei din SUA.

Meghan Markle nu este femeia potrivită pentru tine. Pe măsură ce timpul trece vă veţi da seama singur de ce trebuie anulată ceremonia. Sunt confuz şi nu înţeleg de ce tu nu vezi adevărata Meghan pe care o vede toată lumea care o cunoaşte. Încercarea ei disperată de a juca rolul de prinţesa este doar o tentativă de a-şi pune la adăpost viitorul ei de actriţă de categoria C de la Hollywood”, i-a mai scris fratele lui Meghan, prinţului Harry în scrisoare.

“Ce fel de femeie porneşte în cariera aducându-l pe tatăl ei în pragul falimentului iar apoi îl abandonează sărac lipit în Mexic? Atunci când a putut să-l ajute pe tatăl nostru s-a făcut ca el nici nu a existat vreodată. Este evident că i s-a urcat faima la cap”, a mai adăugat el în scrisoarea făcută publică de o revistă britanică.

Harry şi Meghan „aşteaptă cu nerăbdare această scurtă călătorie care, speră ei, le va permite să îşi exprime recunoştinţa faţă de toţi cei care se vor aduna la Windsor pentru a profita de atmosfera din această zi specială”, a precizat Palatul Kensington într-un comunicat.

Viitorii miri au ales un landou Ascot, una dintre cele cinci tipuri de caleşti de la Grajdurile regale, şi vor fi escortaţi de Regimentul de cavalerie al Casei regale.

Vehiculul va fi tras de patru cai din rasa Windsor sur: Milford Haven, Storm, Plymouth şi Tyrone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri