Caută
Close this search box.

Bookfest 2018 – în dialog cu Andrei Niculescu, Director General Editura NICULESCU

  • Eveniment de maximă importanță pentru iubitorii cărții. Cum v-aţi pregătit pentru participarea la ediția Bookfest 2018?

Anul acesta, la Salonul Internațional de Carte Bookfest, ne dorim să îi surprindem, în modul cel mai plăcut pe cititorii noștri! Vom sărbători, împreună cu ei, 25 de ani de la înfiișţarea editurii; în acest sens, am alocat un spațiu mult mai generos standului nostru şi am creat cele mai bune oferte.

Vom oferi reduceri între 20 –50% la orice titlu, prețuri unice de 5 şi 10 lei, pachete promoționale la prețuri speciale și 50% reducere la titluri din Colecția de Dezvoltare Personală.

În al doilea rând, la Bookfest, Editura NICULESCU va oferi noi titluri celor mari dar și copiilor care vor avea parte de  „NICULESCU Kids “care va cuprinde cele mai frumoase cărți pentru copii, cărți educative, distractive, gândite să le dezvolte celor mici abilități pentru viitor, dar și plăcerea cititului. Iar surprizele nu se opresc aici. Copiii vor putea participa la două tombole create special pentru ei: Tombola „Piticii Curioși“ și „Marea Tombolă NICULESCU Kids“, cu premii frumoase și interesante … mai multe detalii la fața locului. Îi așteptăm, în mod special pe micuții noștri cititori la stand pe 1 iunie, pentru alte surprize cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

  • Ce noutăți editoriale propuneți cititorilor și de ce ar trebui să investească timp și bani ca să le aibă în bibliotecă?

Avem în lista de propuneri „Regândește”, o carte out-of-the-box care este pe gustul cititorilor elitiști. O incursiune spectaculoasă prin istoria ideilor, acel tip de carte care-ți rămâne în suflet multă vreme și care te  face să pui într-o lumină nouă cam tot ce știi despre viață,  începuturile Universului, incursiune amplă ,traversând istoria, până în zilele noastre. Un alt titlu de actualitate care, cu siguranță, va atrage atenția – „Regulile Berlinului” – îi va provoca pe cititori să înțeleagă complexitatea geopolitică a Europei și a Uniunii Europene a zilelor noastre.

„Instruiţi să ucidă”  este o altă lucrare incitantă menită să „deschidă“ ochii asupra realităţii, o experienţă deopotrivă fascinantă şi intensă despre cea mai dură şcoală de lunetişti din lume.

Ca de obicei, avem pregătite titluri interesante care dezvoltă subiecte din zona dezvoltării personale: „Criza adolescenţei”, de Veronique Guerin, o lucrare adresată părinţilor de adolescenţi, „Tactici de seducţie” (cred că, titlul este sugestiv), o carte despre importanţa misterului şi seducţiei, atât pentru îndrăgostiţii aflaţi la început de drum, dar şi pentru cei aflaţi în relaţii de lungă durată. Relaţiile frumoase necesită atenţie şi muncă, nu-i aşa?

Nu în ultimul rând, două serii pentru cei mici: Seria Caută și găsește, prin intermediul căreia toți copiii vor afla lucruri inedite despre sport, istorie și geografie și seria „Întrebări MARI și mici”, cu șase titluri foarte amuzante, dar mai ales utile pentru, abordând subiecte legate de educația financiară, alimentația sănătoasă, rețelele sociale, alegerea carierei, socializarea și spațiul cosmic.

  • În materie de lansări, ce le propune Editura Niculescu cititorilor?

Lista e lungă și bogată. Vom lansa cartea „Două cămine, o copilărie”. „Un plan de parenting pentru cei despărțiți”, la care este invitată Gabriela Saulea, Președinte al Asociației Călătoria Divorțului, o inițiațivă la nivel național de conștientizare și destigmatizare a divorțului și CEO Divorce Journey. Cu dumneaei dezvoltăm un parteneriat în această perioadă pentru a susține, prin titlurile noastre de specialitate, toate provocările prin care trec persoanele aflate în situația unui divorț.

Vom avea, de asemenea și două lansări dedicate copiilor, printre care o carte de poezii, „Zece îngeri mititei”, semnată de autoarea noastră, Florentina Chifu, lansare care va avea loc pe data de 31 mai 2018 în spațiul de joacă Bookfest Junior și lansarea seriei „Întrebări MARI și mici”.

  • Aveți un mesaj pe care doriți să-l transmiteți cititorilor înaintea deschiderii oficiale a Bookfest?

Ii așteptăm cu mult drag, pe toți iubitorii de carte, la standul Editurii NICULESCU cu speranța că și la această ediție le vom putea oferi titlurile pe care le caută.

Detalii despre lansările Editurii NICULESCU:

  • „Instruiţi să ucidă”; „Cea mai dură şcoală de lunetişti din lume”, miercuri, 30 mai 2018, ora 16:00, Scena ARENA.
  • „Două cămine, o copilărie”; „Un plan de parenting pentru cei despărţiţi”, 31 mai 2018, ora 1„6:00, Romexpo, Scena ARENA.
  • „Zece îngeri mititei”, 31 mai 2018, ora 18:00, spaţiul de joacă Bookfest Junior.
  • Seria „Întrebări MARI şi mici“, 1 iunie 2018, ora 18:00, scena AGORA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri