Caută
Close this search box.

Canotorii noștri trag în finalele europene din Franța

România are deja 6 echipaje calificate în finalele A, plus încă două care vor concura duminică în semifinale, cu șanse foarte bune de urca și el în finalele Campionatelor Europene pentru juniori de la Gravelines, localitate situată în nordul Franței.

Așadar, s-a încheiat prima zi de întreceri la CE de juniori din Franța. Cele 6 echipaje în finalele A, programate duminică, 27 mai: dublu rame feminin, dublu rame masculin, patru vâsle feminin, patru rame feminin, 8+1 feminin, 8+1 masculin. Antrenor coordonator: Ioan Șnep. Tot duminică vor concura în semifinale, cu șanse reale de a se califica în finalele A, echipajele de patru rame masculin și patru vâsle masculin. Antrenorul coordonator al juniorilor și junioarelor noastre este Ioan Șnep.

Echipajul de dublu vâsle feminin va trage duminică în finala B (locurile 7-12), iar cel de dublu vâsle masculin va concura în finala C (locurile 13-18).

Duminică, de la 14:12 ora Bucureștiului, este programată prima finală cu prezență românească, cea de dublu rame feminin. (foto FR Canotaj)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri