Caută
Close this search box.

Ce roluri au îndeplinit prințul George și prințesa Charlotte la nunta regală. VIDEO

Prințul George și prințesa Charlotte au furat, ca de obicei, toate privirile invitaților din cadrul nunții regale. Cei doi, alături de alți opt copii au sosit la nuntă în maşini clasice.

Jasper Dyer, în vârstă de 6 ani, Brian Mulroney, de 7 ani, și John Mulroney, în vârstă de 7 ani, au fost, alături de George, cavalerii de onoare, iar micuțele Florence van Cutsem, Remi LittRylan LittIvy Mulroney și Zalie Warren au fost domnișoare de onoare.

Palatul Kensington a anunțat, în urmă cu patru zile, că prințul George și sora sa vor face parte din rândul cavalerilor și al domnișoarelor de onoare.

George și Charlotte nu au avut emoții, având în vedere că cei doi sunt deja obișnuiți cu astfel de evenimente, ei îndeplinind roluri la fel de importante și la nunta mătușii lor, Pippa Middleton, care a avut loc în luna mai, 2017.

Potrivit unui comunicat de presă emis de Palatul Kensington, Meghan Markle a anunțat cu câteva zile în urmă că nu va avea, în suita sa, adulți, “deoarece nu poate alege dintre prietenele sale”.

Viitoarea ducesă de Sussex și va fi, în schimb, înconjurată de copii, printre care se numără și băieții celei mai bune prietene, Jessica Mulroney, care au ajutat-o, ținându-i voalul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri