Caută
Close this search box.

Cine-i beizadeaua care se laudă cu banii sparţi pe şampanie într-un club de fiţe din Mamaia

Bogdan Olaru, un tânăr din Galaţi în vârstă de 25 de ani, a reuşit performanţa de a fi aspru taxat pe site-urile de socializare după ce a avut proasta inspiraţie să răspundă întrebărilor unui reporter care l-a abordat, în minivacanţa de 1 mai, la ieşirea dintr-un club de fiţe din Mamaia.

FOTO: adevarul.ro

Tânărul este cunoscut ca un petrecăreţ (lucru relevat şi de pagina lui de facebook, pe care a şters-o în cursul zilei de 2 mai, după ce imaginile cu aventura lui de la Mamaia au devenit publice), iar în momentul în care a fost oprit de reporterul unei televiziuni naţionale era într-o stare avansată de beţie.

Tânărul este fiul patronului firmei Pietricica SRL din Galaţi, una dintre societăţile locale de producţie şi comerţ cu materiale de construcţii. Conform datelor contabile, profitul firmei este însă departe de a fi atât de mare pe cât pretinde tânărul care „a spart” pe o stică de şampanie echivalentul salariului pe două luni al unui angajat al firmei familiei, potrivit adevarul.ro.

Reporter: Bună! Văd că ai plecat cu şampania. N-ai mai apucat să o termini în club?

B.O.: E un nimic… Adicăăăă… Dom Perignon… îmî… R.: Cât costă o sticlă de Moet aici, în club?

B.O.: Îîîîîî… (înghite în sec) Ăăăăăă… o sută de euro e n’mic… R.: Serios? 100 de euro? Hai, că nu e chiar nimic. Cum poţi să spui că e nimic? Poate mulţi au salariul ăsta. B.O.: Dacă ee… eşti mm…milionar, e nimic.

Citeste mai mult AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri