Caută
Close this search box.

Comparându-se cu spionul dublu Serghei Skripal, Elena Udrea se întreabă dacă nu cumva se va încerca asasinarea ei în Costa Rica

Elena Udrea pare încredinţată ca are cam acelaşi statut cu spionul Serghei Skripal, cel otrăvit la Londra, împreună cu fiica sa, în condiţii încă neelucidate pe deplin.

Udrea a avut o reacţie ilară după ce publicaţia Diario Extra din Costa Rica a scris un articol despre românii care au fugit de justiţia din ţara lor pese mări şi ţări, în care ea era dată drept exemplu.

Udrea susţine pe pagina ei de Facebook faptul că acel articol nu este întâmplător şi se întreabă dacă va fi trimis după ea cineva care să o asasineze cu o neurotoxină, cu trmitere la cazul fostului spion rus Serghei Skripal, otrăvit la Londra.

Udrea insinuează şi că articolul din Diario Extra ar fi fost comandat de serviicile secrete din România.

…Ma intreb ce urmeaza?, scrie Elena Udrea pe pagina ei de Facebook.

Or sa trimita pe cineva cu neurotoxina, dupa modelul incercarii de asasinat de la Londra din martie, impotriva fostului spion rus Serghei Skripal, refugiat acolo?

Aceasta actiune a Securitatii din Romania in Costa Rica nu face decat sa imi intareasca argumentele hartuirii si abuzurilor la care sunt supusa de trei ani de Coldea, Kovesi si toti cei care au slujit si slujesc acest Sistem de putere ilegala si abuziva.

Abuzuri care m-au determinat sa aleg sa cer protectie internationala intr-un stat care are un respect real, o legislatie adecvata si coerenta si o solida practica in ceea ce priveste respectarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului, conchide Udrea.

Articolul din Diario Extra este ilustrat fotografii ale Elenei Udrea dintr-un pictorial pentru The One, precum şi cu o altă imagine, difuzată de un tabloid, ăn care Udrea apare în costum de baie.

Elena Udrea este o femeie foarte controversată în ţara ei„, a fost comentariul care însoţea resepectivele imagini.

 

https://magnanews.ro/2018/05/05/dezvaluiri-elena-udrea-presa-costa-rica-femeie-foarte-controversata-tara-ei-acuzata-coruptie/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri