Caută
Close this search box.

Concertul Omului-orchestra la Sala Palatului: BOBBY MCFERRIN

Nu cred sa fie cineva care sa nu poata sa fredoneze celebrul refren „don’t worry, be happy”. De zeci de ani, aceasta este melodia care il defineste pe Bobby McFerrin pentru atatea generatii din anii 70 incoace si cu siguranta si in viitor.

 

Câstigator a 10 premii Grammy, artistul este unul dintre cei mai cunoscuti improvizatori si inovatori solisti din lume, un renumit dirijor de muzica clasica dar si un pasionat al educatiei muzicale. Albumele sale s-au vândut in peste 20 de milioane de exemplare in toata lumea, iar colaborarile sale cu artisti precum Yo-Yo Ma, Chick Corea, Filarmonica din Viena si Herbie Hancock i-au adus pe buna dreptate titlul de ambasador universal al muzicii clasice si al jazz-ului.

 

“Neconventional” este cel mai potrivit termen pentru a descrie cariera muzicala a lui Bobby McFerrin, sau pe el insusi. Cei care sunt familiarizati cu show-urile lui, fie ca dirijor, fie ca vocalist, stiu ca fiecare este un eveniment unic. Artistul se dedica complet actului de pe scena, in care isi implica cu o imensa generozitate publicul, facându-l partas la creatia sa; iar spectacolul sau nu mai este o prestatie ca oricare alta, ci o impartasire comuna si o celebrare a muzicii.

Pe 19 mai 2018, la Sala Palatului din Bucuresti, Bobby Mc Ferrin isi asteapta publicul român sa ia parte la o aventura muzicala unica, sa ia din energia vesnicului tanar interpret, inegalabil in tot ceea ce inseamna muzica si spectacol.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, in Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Ascunde detaliile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri